Paradoksologija Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Ajd` prebaci jednu ispeglanu i knjizevnicku verziju, kad si vec tu. Nije da se ne razume, nego gre`ota da te ne iskoristimo... Nisam baš tu, ovo na putu do prodavnice na telefonu, sad moram da spremam ručak, a zatim jurim s decom na trening... Čari bračnog i porodičnog života Ali popodne možda ugrabim da sednem za komp, pa onda obi-wan, Sanja Т. and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Nisam baš tu, ovo na putu do prodavnice na telefonu, sad moram da spremam ručak, a zatim jurim s decom na trening... Čari bračnog i porodičnog života Ali popodne možda ugrabim da sednem za komp, pa onda Nema veze, kad stignes, nece da se baci... Trifke and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 1 сат, Благовесник рече To ti i kazem, price o molitvi i poslanicama, pa se brzo predje na abrove. Kako to resiti? Kako izbeci takve razgovore, ti kao monah okrenes se i odes u keliju, svecenik ode na orgulje, a mi? A ti dohvatis svoju curu pa joj pricas mazis je i pazis i tako to. Trazi od Boga da te oslobodi toga! Druge ti pomoci nema! Благовесник је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 1 hour ago, ninaana рече Eh, kako rešiti, ne znaš ženi kako da zatvoriš usta... Pa poljupcem. Bravo Nina! To sam mu i ja rekao. Odmah posle liturgije dohvati svoju curicu pa je mazi pazi cuva gladi i ljubi i nema abrova! Pa zar ne? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 23 минута, Trifke рече Bravo Nina! To sam mu i ja rekao. Odmah posle liturgije dohvati svoju curicu pa je mazi pazi cuva gladi i ljubi i nema abrova! Pa zar ne? Ja to onako malo šaljivo najbolji je ovaj savet: пре 31 минута, Trifke рече Trazi od Boga da te oslobodi toga! Druge ti pomoci nema! Trifke and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 5 часа, Trifke рече Trazi od Boga da te oslobodi toga! Od zene? Лапис Лазули, Trifke and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 28 минута, Благовесник рече Od zene? Ma ne od ogovaranja! Inace jedna stara francuska poslovica: Zena je kompletna teologija: Raj za oci, pakao za dusu i cistiliste za dzep Jedna jevrejska: od zlih zena neka te cuva Bog a od dobrih cuvaj se sam. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука