Тавита Написано Април 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2010 То је то! 0110_hahaha Откуда ти? колико је стар? волим сатове Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Hristos vaskrse Lepe slike .... crno-belo... могу бити и у боји, наравно 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Емануил Ти си фотографисао??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Емануил Ти си фотографисао??? Да.Али немам информације о старости,јер сам га набавио на мало чудан начин Hristos vaskrseЛијепа слика 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Емануил Ти си фотографисао??? Да.Али немам информације о старости,јер сам га набавио на мало чудан начин Hristos vaskrse Хоћеш да ми испричаш 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Емануил Ти си фотографисао??? Да.Али немам информације о старости,јер сам га набавио на мало чудан начин Hristos vaskrse Хоћеш да ми испричаш 0104_cheesy Ах,не.Ако је чудна не значи да је занимљива 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Емануил Ти си фотографисао??? Да.Али немам информације о старости,јер сам га набавио на мало чудан начин Hristos vaskrse Хоћеш да ми испричаш 0104_cheesy Ах,не.Ако је чудна не значи да је занимљива 0104_cheesy 0104_cheesy пих каки си!! Али добро :smiley: А откуда ти сат? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Добра је фотографија, свака част!! "Сепиа" мало?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Добра је фотографија, свака част!! "Сепиа" мало?? Да,усликао је на столу са мобилног,и дорадио је у picasi. :smiley: Мада,у вези сатова,у мом комшилуку има једна антикварница - власница је једна рускиња,и имају тако тих old-timer ствари а између њих и доста тих џепних сатова,и ако не прође чека ме један са три поклопца,који по ријечима рускиње има преко 80 година Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Добра је фотографија, свака част!! "Сепиа" мало?? Да,усликао је на столу са мобилног,и дорадио је у picasi. :smiley: Мада,у вези сатова,у мом комшилуку има једна антикварница - власница је једна рускиња,и имају тако тих old-timer ствари а између њих и доста тих џепних сатова,и ако не прође чека ме један са три поклопца,који по ријечима рускиње има преко 80 година 0110_hahaha јој дивно 0104_cheesy Ја сам узела једну муштиклу и табакеру у антикварници у Сарајеву , старе око 60 година 0110_hahaha И доста бабине одјеће сам сачувала 0110_hahaha Неке кутије за накит и сл... сликаћу па ћу да поставим да видиш, ускоро ћу до Босне..... Имаш још нешто старо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 0110_hahaha Lepe slike .... crno-belo... могу бити и у боји, наравно 0110_hahaha Ipak crno belo rulz ... na ovakvim fotografijama http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Добра је фотографија, свака част!! "Сепиа" мало?? Да,усликао је на столу са мобилног,и дорадио је у picasi. :smiley: Мада,у вези сатова,у мом комшилуку има једна антикварница - власница је једна рускиња,и имају тако тих old-timer ствари а између њих и доста тих џепних сатова,и ако не прође чека ме један са три поклопца,који по ријечима рускиње има преко 80 година 0110_hahaha јој дивно 0104_cheesy Ја сам узела једну муштиклу и табакеру у антикварници у Сарајеву , старе око 60 година 0110_hahaha И доста бабине одјеће сам сачувала 0110_hahaha Неке кутије за накит и сл... сликаћу па ћу да поставим да видиш, ускоро ћу до Босне..... Имаш још нешто старо? Дивно...Имам радио из `40 и неке,који замисли још увјек ради. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Добра је фотографија, свака част!! "Сепиа" мало?? Да,усликао је на столу са мобилног,и дорадио је у picasi. :smiley: Мада,у вези сатова,у мом комшилуку има једна антикварница - власница је једна рускиња,и имају тако тих old-timer ствари а између њих и доста тих џепних сатова,и ако не прође чека ме један са три поклопца,који по ријечима рускиње има преко 80 година 0110_hahaha јој дивно 0104_cheesy Ја сам узела једну муштиклу и табакеру у антикварници у Сарајеву , старе око 60 година 0110_hahaha И доста бабине одјеће сам сачувала 0110_hahaha Неке кутије за накит и сл... сликаћу па ћу да поставим да видиш, ускоро ћу до Босне..... Имаш још нешто старо? Стварно??? Дивно?? Иначе, шта мислиш о музици тих времена? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Музици..па радо бих је слушао у оваквом једном возилу 0110_hahaha : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука