Jump to content

"vintage" ♥

Оцени ову тему

Препоручена порука

Izuzetne sliek i linkovi, samo nastavi... :drugarstvo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

То је израз који се користи за оно што је инспирисано филмском  и музичком индустријом Холивуда 30-тих година прошлог вијека.  И много прије тога, чак. "Silent era" за мене носи " vintage "

Говорим тренутно за ове фотографије, које одишу тим временом.

У моди та ријеч најбоље иде уз бакин и можда мамин орман  0104_cheesy

Једноставно ствари које никада не излазе из моде  1500_baby

Подели на овим сајтовима

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=86709967392

vintage fashion  0104_cheesy

Можеш погледати мало и модну индустрију  1500_baby

као и овдје http://www.myvintagevogue.com/

Осјетићеш то вријеме .. Надам се да ћеш уживати  slavabogu

Подели на овим сајтовима

Хвала,Тавита. 1500_baby

Ево управо гледам,и наравно види се како овакав стил одише посебном женственошћу,и подржавам га,барем у оном дјелу гдје влада укус,који је данас мање више појефтинио,чак до те мјере да се више и нема укуса...

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Слажем се са тобом.

Да то вријеме тако дивно одише женственошћу, а гледајући на твоју фотографију и великим шармом.

Данас ти је довољна информација колико омладина нема општег знања, а на понашању видиш колико је болно незрела.

Постављена сликаПостављена слика

Моја омиљена глумица свих времена, лејди Брукс и ја  0104_cheesy

Сва моја инспирација је у гнијезду тог времена , јер ту је по мени настао стил, и сва могућа љепота дошла до изражаја.

Вољела бих да сам могла бити дио тог времена.

Подели на овим сајтовима

Да,права ријеч шарм,опште васпитање и култура опхођења.А оно што ја имам код себе,и што ме подосјети на тај неки временски период из нас је "pocket watch",он је тако неодољив,не могу баш да га подесим да изгледа као  vintage,али може овдје да иде :smiley: :

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Hristos vaskrse  Lepe slike .... crno-belo...

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...