Jump to content

Православни фронт

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 49
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

..da bi zlo zavladalo dovoljno je da dobri ne rade NIšTA.... idea

misionarenje je po meni i uključivanje u sektaške forume, pa neka jednu azlutalu ovčicu spasu trud nije jalov

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Да,ја бих волио да се формира тим који би мисионарио и волио бих да се формира што је прије могуће.

Ми са правног факултета покушавамо да формирамо студентско удружење које би организовало предавања на факсу као и поклоничка путовања.

Покушавам да покренем на другим форумима који се баве српским језиком и правописом одбрану српског језика као што бих волио да се покрене на историјским форумима одбрана српске историје.

Е сад,БОЖЕ дај,надам се да ће то успјети.

Подели на овим сајтовима

??,?? ??? ????? ?? ?? ??????? ??? ???? ?? ?????????? ? ????? ??? ?? ?? ??????? ??? ?? ????? ??????.

?? ?? ??????? ????????? ?????????? ?? ????????? ?????????? ???????? ???? ?? ???????????? ????????? ?? ????? ??? ? ?????????? ????????.

????????? ?? ???????? ?? ?????? ???????? ???? ?? ???? ??????? ??????? ? ?????????? ??????? ??????? ?????? ??? ??? ??? ????? ?? ?? ??????? ?? ??????????? ???????? ??????? ?????? ????????.

? ???,???? ???,????? ?? ?? ?? ?? ???????.

probajte da sara?ujete sa studentima medicinskog fakulteta, imaju na sajtu deo pravoslavlje, izuzetna deca, neku od njih sam i li?no upoznala, nastavna smo baza

http://www.medicinari.com/Pravoslavljeimedicina.html

:)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ??????? ?? ?????????? ?? ????? ??????

???? ???? ????????? :)

?????? ?? ????? ? ?????

??????? ??????? ?????? ?? ??????? :drugarstvo:

http://www.medicinari.com/pomozitenam.html

????? ?? ????????, ?? ?????? ?????? ?? ?? ????????, ????? ?????? ?????? ????? ??????? ? ? ????????

?????? ???????? ?? ?????????? ? ???? ????????? :drugarstvo:

http://www.medicinari.com/pravilnik.html

?????? :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

а сад карађорђе тема коју си остао дужан Оливери :)

Линкови сајтова који проповедају истину а нису православни :cheesy1:

Свима би нам ти линкови користили, да знамо где улазимо, тј где да не улазимо ( мада их ја редовно читам  >confused ) али ја се давно не бојим да ћу залутати увек се Господ побрине да ме врати :cheesy1:

Подели на овим сајтовима

??????? ??????? ?? ??????? ??????? ??????   >:(

http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=4067.0

Izvini, ali meni nije jasno zasto si ti, brate Karadjordje, pokretao tu temu? Od koga si hteo da branis srpski jezik i cirilicu, jel od srbista i od jezikoslovaca? I sta znaci to da su srpski jezik i cirilica ugrozeni, ko ih to ugrozava i kako?

I kakve to veze, molim te, ima sa nasom verom, i eventualnom odbranom od sekti, krivih ucenja itd.? Kakve veze cirilica ima sa Crkvom? Mozda neke veze koje nema latinica?

Ovakve teme mogu samo da stete nasoj veri i nasoj Crkvi, i zato sam protiv takvih kampanja.

Подели на овим сајтовима

Зато што се у Црној Гори покушава на силу-на срамоту увести неки лажни језик црногорски језик и некакава гадна јерес црногорска православна црква и некакава црногорска историја и све што је српско је у Црној Гори угрожено и зато покушавам да нађем људе који су стручни да мисионаре по нету и да побијају квазидукљанске научнике и лингвистичаре.

Ја покушавам да покренем људе који ће бранити српску историју,језик и вјеру.Заиста не видим зашто би то било против Православља.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Настасија

???? ??? ?? ? ????? ???? ???????? ?? ????-?? ??????? ?????? ???? ????? ????? ?????????? ????? ? ???????? ????? ????? ?????????? ??????????? ????? ? ???????? ?????????? ???????? ? ??? ??? ?? ?????? ?? ? ????? ???? ???????? ? ???? ????????? ?? ????? ???? ???? ?? ??????? ?? ????????? ?? ???? ? ?? ???????? ?????????????? ???????? ? ?????????????.

?? ????????? ?? ???????? ???? ???? ?? ??????? ?????? ????????,????? ? ?????.?????? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ?????? ???????????.

???? ??? ?? ?????? ??? ??? ?? ???????, ? ???? ??? ?? ???? ??? ????? ??? ?? ??????? ''?????'' ?????????? ??????????? ?????, ? ???? ??? ? ????? ???? ??????? ??????? ????????? ?? ??..??? ????? ??????  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...