karadjordje Написано Јун 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Па ја сам управо на то и мислио.Да дискутујемо са њима по форумима и да им пренесемо истину. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 26, 2009 Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 Tako oni rade, a ja sam hteo da kazem da takva agresivna kampanja ne prilci pravoslavnima. Mi ne bi trebalo da sprovodimo propagandu, to je manir sektasa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 26, 2009 Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 ..da bi zlo zavladalo dovoljno je da dobri ne rade NIšTA.... idea misionarenje je po meni i uključivanje u sektaške forume, pa neka jednu azlutalu ovčicu spasu trud nije jalov Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 Да,ја бих волио да се формира тим који би мисионарио и волио бих да се формира што је прије могуће. Ми са правног факултета покушавамо да формирамо студентско удружење које би организовало предавања на факсу као и поклоничка путовања. Покушавам да покренем на другим форумима који се баве српским језиком и правописом одбрану српског језика као што бих волио да се покрене на историјским форумима одбрана српске историје. Е сад,БОЖЕ дај,надам се да ће то успјети. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 26, 2009 Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 ??,?? ??? ????? ?? ?? ??????? ??? ???? ?? ?????????? ? ????? ??? ?? ?? ??????? ??? ?? ????? ??????. ?? ?? ??????? ????????? ?????????? ?? ????????? ?????????? ???????? ???? ?? ???????????? ????????? ?? ????? ??? ? ?????????? ????????. ????????? ?? ???????? ?? ?????? ???????? ???? ?? ???? ??????? ??????? ? ?????????? ??????? ??????? ?????? ??? ??? ??? ????? ?? ?? ??????? ?? ??????????? ???????? ??????? ?????? ????????. ? ???,???? ???,????? ?? ?? ?? ?? ???????. probajte da sara?ujete sa studentima medicinskog fakulteta, imaju na sajtu deo pravoslavlje, izuzetna deca, neku od njih sam i li?no upoznala, nastavna smo baza http://www.medicinari.com/Pravoslavljeimedicina.html Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 Ја не знам како да ступим у контакт са њима?Имају ли какав форум? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 26, 2009 Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ??????? ?? ?????????? ?? ????? ?????????? ???? ????????? ?????? ?? ????? ? ????? ??????? ??????? ?????? ?? ??????? http://www.medicinari.com/pomozitenam.html ????? ?? ????????, ?? ?????? ?????? ?? ?? ????????, ????? ?????? ?????? ????? ??????? ? ? ???????? ?????? ???????? ?? ?????????? ? ???? ????????? http://www.medicinari.com/pravilnik.html ?????? Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 Послао сам и меил а отворио сам тему на овом форуму: http://www.vokabular.org/forum/index.php Па да видимо како ће ствари ићи. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 26, 2009 Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 а сад карађорђе тема коју си остао дужан Оливери Линкови сајтова који проповедају истину а нису православни :cheesy1: Свима би нам ти линкови користили, да знамо где улазимо, тј где да не улазимо ( мада их ја редовно читам >confused ) али ја се давно не бојим да ћу залутати увек се Господ побрине да ме врати :cheesy1: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 Важи се confused pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 Пропаде покушај за одбрану српског језика > http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=4067.0 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јул 4, 2009 Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 ??????? ??????? ?? ??????? ??????? ?????? > http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=4067.0 Izvini, ali meni nije jasno zasto si ti, brate Karadjordje, pokretao tu temu? Od koga si hteo da branis srpski jezik i cirilicu, jel od srbista i od jezikoslovaca? I sta znaci to da su srpski jezik i cirilica ugrozeni, ko ih to ugrozava i kako? I kakve to veze, molim te, ima sa nasom verom, i eventualnom odbranom od sekti, krivih ucenja itd.? Kakve veze cirilica ima sa Crkvom? Mozda neke veze koje nema latinica? Ovakve teme mogu samo da stete nasoj veri i nasoj Crkvi, i zato sam protiv takvih kampanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 Зато што се у Црној Гори покушава на силу-на срамоту увести неки лажни језик црногорски језик и некакава гадна јерес црногорска православна црква и некакава црногорска историја и све што је српско је у Црној Гори угрожено и зато покушавам да нађем људе који су стручни да мисионаре по нету и да побијају квазидукљанске научнике и лингвистичаре. Ја покушавам да покренем људе који ће бранити српску историју,језик и вјеру.Заиста не видим зашто би то било против Православља. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Јул 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 ???? ??? ?? ? ????? ???? ???????? ?? ????-?? ??????? ?????? ???? ????? ????? ?????????? ????? ? ???????? ????? ????? ?????????? ??????????? ????? ? ???????? ?????????? ???????? ? ??? ??? ?? ?????? ?? ? ????? ???? ???????? ? ???? ????????? ?? ????? ???? ???? ?? ??????? ?? ????????? ?? ???? ? ?? ???????? ?????????????? ???????? ? ?????????????. ?? ????????? ?? ???????? ???? ???? ?? ??????? ?????? ????????,????? ? ?????.?????? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ?????? ???????????. ???? ??? ?? ?????? ??? ??? ?? ???????, ? ???? ??? ?? ???? ??? ????? ??? ?? ??????? ''?????'' ?????????? ??????????? ?????, ? ???? ??? ? ????? ???? ??????? ??????? ????????? ?? ??..??? ????? ?????? :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Јул 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука