karadjordje Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Шеткајући се по форумима на којима већина није Православна(изузев неколицине њих као што је овај и форум Видовдан) мишљења сам да ди можда било добро формирати неко интернет удружење за пропаганду вјере.Шта мислите о томе? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јун 10, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Veri brate moj ne treba propaganda jel nit je potrosacki prozivod nit neki novi izum ! Potrebno je Pravoslavno svedocenje a front covek treba da vodi prema samome sebi !Front protiv samoga sebe da na silu osvaja Carstvo Bozije ! Pozdrav brate Karadjordje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Јесте тако пише у оригиналном преводу св.Писма Вук/Даничићевом. Да се Царство осваја на силу и само га силеџије стичу. :cheesy1: :cheesy1: :cheesy1: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Наравно,веће је чудо себе промијенити него васкрснути човјека. Шта сам заправо мислио:као што секташи дјелују пласирајући лажне аргументе тако можемо и ми да дјелујемо бранећи се истином,зар не? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 ???????,???? ?? ???? ???? ??????????? ???? ?????????? ???????. ??? ??? ??????? ??????:??? ??? ??????? ??????? ??????????? ????? ????????? ???? ?????? ? ?? ?? ????????? ??????? ?? ???????,??? ??? ?????? ????????. ???? ?????: http://www.pravoslavno-hriscanstvo.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Да,мислим удружено. Ја у глави имам свакакве планове,ваљало би макар нешто реализовати са онима који имају исти став као ја јер мислим да све моје идеје нису 100% добре зато би било добро да се ово ради удружено. Ваљало би рецимо да се оствари сарадња са богословским факултетима и свештеницима и да се крене у један одлучан напад,постом и молитвом,на секте и савремене пошасти. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 Па да ли има заинтересованих? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2009 Идеја је свакако добра, већ је било размишљања на ову тему, а и само православље нас позива на саборност, зар не? Међутим, поставља се главно питање колико је све то реално тј. остварљиво? Слободно се може рећи да је то једна скоро неоставрљива у пракси идеја, али оно што би се могло остварити је да се направи једно удружење у коме би били уредници свих интернет-сајтова који се баве на овај или онај начин православљем. То би могао да буде својеврсни православни српски интернет портал на коме би постојала могућност претраге, сортирања интернет сајтова, међусобног повезивања и координације уредника истих тих сајтова итд. итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2009 Знате како:ја сам пошао на санџачки форум да дебатујем са муслиманима али немам времена да останем до краја јер морам да учим.Тако је исто било кад сам пошао на адвентистички форум.Е сад,да нас је рецимо било петоро шесторо макар би један могао да настави да води борбу против иновјерних. Ја сам оче размишљао да се оформе три типа мисионара: први би бранили Црквене догмате и њихову историјску истинитост као уопште истинитост Цркве други би бранили српски језик јер много је комунистичких прирепака остало попут црногорског,босанског,хрватског... трћи би бранили српску историју и српски ентитет. Мислим да би ово могао бити врло остварив подухват врло ефикасан. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Јун 22, 2009 Пријави Подели Написано Јун 22, 2009 @Karadjordje :-[ A sta mislish da iz te svoje ideje izbacish izraz "front". ? Malo je komunisticki,malo nacisticki,nikako hriscanski izraz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2009 Ово фронт нема везе са оним католичким попом.Вируј ми.... :cheesy1: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Срећкооооооо,оћемо ли се организоват са осталом братијом :cheesy1: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 25, 2009 Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Brate, meni je interneta i sektaskih foruma preko glave, umorio sam se. I zaboravio sam da komuniciram normalno, vidis kako odmah skacem za vrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 25, 2009 Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 No da ipak kazem nesto, ajde. Ideja je dobra - u smislu da bi bilo lepo napraviti portal koji bi sistematizovao pravoslavne sadrzaje na internetu, i ja vam stojim na raspolaganju, koliko mi vreme i obaveze dozvoljavaju. Medjutim, ovo sa jurisnicima koji napadaju sektaske sajtove - ne znam, nisam pametan. I cim kazes 'propaganda vere', huh, meni je to samo po sebi odbojno. Mozda se ne razumemo dobro? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Јун 25, 2009 Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Recimo subotari se organizuju tako - ne postoji forum na srpskom/hrvatskom/cg/bih jeziku na koji se nisu infiltrirali i na kojem maltene ne gospodare podforumom koji se tice religije/vere. Ne zato sto ih ima mnogo kod nas - nema ih - vec zato sto to cine organizovano. Oni koriste internet kao sredstvo svoje misije vec citavu deceniju, i to organizovano. Organizovano odozgo. Ko ne veruje, neka zaviri na SC, Krstu, Burek, HR, BG Cafe itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука