Jump to content

TV i klopa

Препоручена порука

Da li je nekome od vas moguće da gleda TV i da ne jede ili ne gricka nešto dok ga gleda.

Ja to veoma teško uspevam. Nemam problema sa težinom ali nisam siguran da je baš nešto dobar takav vid odmora.

Kada ne bih nešto grickao ili jeo dok gledam TV, ne bih ga ni gledao.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Da li je nekome od vas moguće da gleda TV i da ne jede ili ne gricka nešto dok ga gleda.

Ja to veoma teško uspevam. Nemam problema sa težinom ali nisam siguran da je baš nešto dobar takav vid odmora.

Kada ne bih nešto grickao ili jeo dok gledam TV, ne bih ga ni gledao.

Зависи ... ако има нека клопа једем ако не неједем  0102_laugh

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Па овако, мени остало оно студентско правило које гласи "Једи кад има а не кад си гладан" јер наравно увек дође време кад си гладан а да нема ништа да се поједе.

Но да се вратим теми,

Слабо гледам ТВ, једино гледам утакмице лиге шампиона и трке мотора, али сам приметио што сам старији све више трошим храну... тако да сам пре гледао утакмице уз чипс и пиво а сад наручим кило до два пилећа крилца па уз пиво..... 0202_238

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...