Jump to content

ЦАРИНИК ГОВОРИ

Оцени ову тему

Препоручена порука

ВИДЉИВА БОРБА ПРОТИВ НЕВИДЉИВИХ НЕПРИЈАТЕЉА

Знам да вас нервирам и дражим што ми Име Господа нашега Исуса Христа из ума не бежи, са усана не силази.

Знам и да са вама разговора нема, али само да вам кажем да знате да знам.

У складу са временом садашњим, не гађате више оног ко вам се супростави стрелама у срце, већ ласерским зрацима, да би већ измучено и изранављено месо духовног ми тела у сласт секли, комадали и гутали.

Нападате ме кроз недостатке и слабости мојих ближњих, окрећете их једне против других да бих се умешао ја, на ваш наговор, као немилостиви судија, не да мирим, већ да кажњавам.

Средства и оруђа модерна,сплетке старе и давно измишљене, од Пада па до сада искуством хладним о хладни камен смрзлих срца углачане.

Немам своје снаге да се с вама борим и да ми је до тога  давно би ме сопствене ноге у ваш табор превеле.

Кад пуцате из погледа и са усана оних које највише волим, ипак морам да подигнем штит искован од Имена Царице Небеске  и Мајке Господа нашега Исуса Христа и да горе, ко Господу, имам срца.

Ја ћу поред, иза, заједно, уз Пресвету Тројицу, заогрнут Покровом Мајке Божје,, заједно Љубављу везан за оне који вам служе као ласерска пушка, а ви-удрите, слободно удрите.

Ако смете.

Напомена (за ваше добро):

Штитови су огледала. Извршићете самоубиство. Из нехата.

22.2.2011. године

"A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Одговори 76
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

РАЗГОВОР

"Ево стојим на вратима и куцам.

Ако ко чује глас Мој

и отвори врата,

ући ћу њему

и вечераћу са њим

и он са Мном."

(Откр.3.20)

Уђи, Господе,

отворено је.

И гости и домаћи

су већ за Трпезом,

у свечана, вечерња

одела одевени.

Горње Место те чека.

(15.март. 2011.)

"A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...