Carinik Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 ВИДЉИВА БОРБА ПРОТИВ НЕВИДЉИВИХ НЕПРИЈАТЕЉА Знам да вас нервирам и дражим што ми Име Господа нашега Исуса Христа из ума не бежи, са усана не силази. Знам и да са вама разговора нема, али само да вам кажем да знате да знам. У складу са временом садашњим, не гађате више оног ко вам се супростави стрелама у срце, већ ласерским зрацима, да би већ измучено и изранављено месо духовног ми тела у сласт секли, комадали и гутали. Нападате ме кроз недостатке и слабости мојих ближњих, окрећете их једне против других да бих се умешао ја, на ваш наговор, као немилостиви судија, не да мирим, већ да кажњавам. Средства и оруђа модерна,сплетке старе и давно измишљене, од Пада па до сада искуством хладним о хладни камен смрзлих срца углачане. Немам своје снаге да се с вама борим и да ми је до тога давно би ме сопствене ноге у ваш табор превеле. Кад пуцате из погледа и са усана оних које највише волим, ипак морам да подигнем штит искован од Имена Царице Небеске и Мајке Господа нашега Исуса Христа и да горе, ко Господу, имам срца. Ја ћу поред, иза, заједно, уз Пресвету Тројицу, заогрнут Покровом Мајке Божје,, заједно Љубављу везан за оне који вам служе као ласерска пушка, а ви-удрите, слободно удрите. Ако смете. Напомена (за ваше добро): Штитови су огледала. Извршићете самоубиство. Из нехата. 22.2.2011. године "A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Carinik Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 РАЗГОВОР "Ево стојим на вратима и куцам. Ако ко чује глас Мој и отвори врата, ући ћу њему и вечераћу са њим и он са Мном." (Откр.3.20) Уђи, Господе, отворено је. И гости и домаћи су већ за Трпезом, у свечана, вечерња одела одевени. Горње Место те чека. (15.март. 2011.) "A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука