Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Pa jeste malo smesno kad kuvar odreduje visinu stikle. Ne, nepišem američkom latinicom, potpuno ti je oRginalno delo Marija Đurić, čestitam ti od srca. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Marko Mikic Nešto se pitam el sme neko dete da priupita a da ga pre tome nije o tome učio? Pošto sam mlad roditelj pa me zanima onako ko ima iskustva a dobar mi je prijatelj recimo može mi reći. Свиђа ми се · Одговори · 17 минута Управљање Marko MikicMarko Mikic Mislim da li ima toga u deklaraciji o pravu deteta? Свиђа ми се · Одговори · 9 минута Управљање Marko Mikic Marko Mikic Sad me zanimaju te stvari šta da se radi ima m troje dece ) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Možda mi je Telo dobar prijatelj? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Tu sam mače vaistinu sam takav vidiš? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Si upoznala Dejana Lukića? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука