Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 4chsmu1 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Isprućim se i iz sveg grla dreknem - hajde mala, deder malo izmasiraj 4chsmu1 .... suptilno nema sta 0203_cool "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 4chsmu1 0203_coolimala sam razna iskustva dok sam vezbala...pa posto sam ucila iz neke knjige pa nisam bas to lepo...pa stisnem gde ne treba i koliko ne treba pa jooooj...mozda me neki jos uvek jure xaxaaxaxxaxaxaxasalim se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Suptilno jašta kao pravi balkanac .... Samo uz ovu scenu fali još i 4chsmu1 u jednoj ruci, a u drugoj daljinski 0203_cool .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Suptilno jašta kao pravi balkanac .... Samo uz ovu scenu fali još i smej.gif u jednoj ruci, a u drugoj daljinski 4chsmu1 ....i kad kad da podrignes 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 U takvoj situaciji, a i inače, preporučljivo je da ispuštaš zvukove na sve strane 0203_cool .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 U takvoj situaciji, a i inače, preporučljivo je da ispuštaš zvukove na sve strane 4chsmu1 ....Naravno,treba biti u potpunosti balkanac!!!!da se napravi brend! 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 U takvoj situaciji, a i inače, preporučljivo je da ispuštaš zvukove na sve strane 0203_cool .... Brishi, G... J..., Marina i ja smo zapocheli temu. Ti imash svoju temu o Meshi. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Ja sam pozvan od Marine na ovu temu samo da znaš 0203_cool .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 A, da, vidim sad, Marina ima zanimljive sklonosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Zbog tih vaših sklonosti sam se i uključio u diskusiju .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 оде цела страница на промају greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Zbog tih vaših sklonosti sam se i uključio u diskusiju .... Hvala Bogu da si promenio avatar, bio mi problem sta ja da stavim... greengrin Ah, pokvario si sliku teme, Marina sa dva cool frajera sto pushu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Ovi kod mene na avataru su dva najbolja "frajera" .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Zbog tih vaših sklonosti sam se i uključio u diskusiju klapklap .... Hvala Bogu da si promenio avatar, bio mi problem sta ja da stavim... bleh Ah, pokvario si sliku teme, Marina sa dva cool frajera sto pushu. klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> .gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука