marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 meni zimi vuna i ne treba toliko, volim da mi bude toplo na nogama ali dzemperi i mi i ne trebaju toliko, greju me moje kiflice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 meni zimi vuna i ne treba toliko, volim da mi bude toplo na nogama ali dzemperi i mi i ne trebaju toliko, greju me moje kiflice Marina, foot massage pomaže poprilično oko zagrevanja nožica. 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 meni zimi vuna i ne treba toliko, volim da mi bude toplo na nogama ali dzemperi i mi i ne trebaju toliko, greju me moje kiflice Marina, foot massage pomaže poprilično oko zagrevanja nožica. 0203_cool ih ali kada bi moglo da se stane samo na foot massage..posle bi bilo ajde malo listovi,pa ledja pa sve tako joj... bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 meni zimi vuna i ne treba toliko, volim da mi bude toplo na nogama ali dzemperi i mi i ne trebaju toliko, greju me moje kiflice Marina, foot massage pomaže poprilično oko zagrevanja nožica. 0203_cool ih ali kada bi moglo da se stane samo na foot massage..posle bi bilo ajde malo listovi,pa ledja pa sve tako joj... bighugbighug Ah, Marina, chitash mi misli... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 meni zimi vuna i ne treba toliko, volim da mi bude toplo na nogama ali dzemperi i mi i ne trebaju toliko, greju me moje kiflice 0203_cool Marina, foot massage pomaže poprilično oko zagrevanja nožica. ih ali kada bi moglo da se stane samo na foot massage..posle bi bilo ajde malo listovi,pa ledja pa sve tako joj... Ah, Marina, chitash mi misli... hocu ja to ponekad..kada prejedem secer pa postanem hiperaktivna... 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Ova diskusija postaje zanimljiva 0203_cool 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 ajde sa nama xaxa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Za dom spreman uvek 0203_cool 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Za dom spreman uvek 0203_cool 4chsmu1 ....e to je spremnost i lojalnost!!!svaka cast smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Baš šta vam ta masaža stopala toliko znači...? Meni to bez veze skroz 0203_cool .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 verovatno te nije masirao neko kako treba ali kada se to radi strucno jako je lepo i opusta 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 A ja sam mislio da to samo muškarci rade ženama, a ne obrnuto 0203_cool ..... Ccccc moderna vremena .... Moram to negde isprobati .... Isprućim se i iz sveg grla dreknem - hajde mala, deder malo izmasiraj 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 xaxaxaxa a ja sam mislila da to samo zene rade muskarcima...jer se zene uglavnom umiljavaju kada im nesto treba i na sve su spremne.Na zalost takva su vremena sta da se radi...Ja na primer sam se interesvala za tu masazu, postoje neke tacke koje treba masirati...lepo je i korisno samo nije isti osecaj kada se sam masiras i kada te neko masira 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Ja znam dobro da izmasiram nekome glavu kad ga boli, a i onu običnu masažu, po ramenima i to isto znam onako 4chsmu1 .... Pa normalno da nije isto.... Bolje kad neko tebe masira 0203_cool .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Nije stavr u tome da samo stiskas da nekome okice ispadnu, nego kada se ide redom po regijama onda se opustas i bude lepo.Mada i ako stezes i gnjvis nekog,opet bude onom dobro,kada ga pustis njemu je sve lepo,lakne coveku... 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука