Jump to content

Promaja

Препоручена порука

• Одговори 113
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

meni zimi vuna i ne treba toliko, volim da mi bude toplo na nogama ali dzemperi i mi i ne trebaju toliko, greju me moje kiflice  :)

Marina, foot massage pomaže poprilično oko zagrevanja nožica.  0203_cool

ih ali kada bi moglo da se stane samo na foot massage..posle bi bilo ajde malo listovi,pa ledja pa sve tako joj... bighugbighug
Подели на овим сајтовима

meni zimi vuna i ne treba toliko, volim da mi bude toplo na nogama ali dzemperi i mi i ne trebaju toliko, greju me moje kiflice  :)

Marina, foot massage pomaže poprilično oko zagrevanja nožica.  0203_cool

ih ali kada bi moglo da se stane samo na foot massage..posle bi bilo ajde malo listovi,pa ledja pa sve tako joj... bighugbighug

Ah, Marina, chitash mi misli... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

meni zimi vuna i ne treba toliko, volim da mi bude toplo na nogama ali dzemperi i mi i ne trebaju toliko, greju me moje kiflice  0203_cool

Marina, foot massage pomaže poprilično oko zagrevanja nožica.  ;)

ih ali kada bi moglo da se stane samo na foot massage..posle bi bilo ajde malo listovi,pa ledja pa sve tako joj... :)

Ah, Marina, chitash mi misli... :)

hocu ja to ponekad..kada prejedem secer pa postanem hiperaktivna... 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif
Подели на овим сајтовима

xaxaxaxa a ja sam mislila da to samo zene rade muskarcima...jer se zene uglavnom umiljavaju kada im nesto treba i na sve su spremne.Na zalost takva su vremena sta da se radi...Ja na primer sam se interesvala za tu masazu, postoje neke tacke koje treba masirati...lepo je i korisno samo nije isti osecaj kada se sam masiras i kada te neko masira  0203_cool

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...