Милица Написано Јул 31, 2009 Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Интересантна идеја! 0102_laugh Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Тежак је то посао. Отац Александар каже да треба да дамо и тим професионалним просјацима, али мало. feeble, Драшко and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Право да ти кажем, Гоцо због сличног мишљења сам и отворио тему. Мислим да треба давати, по својим могућностима, чак иако оваквих примера има доста. Драшко, Срђан Шијакињић and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Negde smo vec imali temu o ovoj curi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 И онако много пара бацамо на будалаштине, дати њима је много мањи промашај... Gordana ., Драшко and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 On 16. 8. 2013. at 8:55, obi-wan рече Negde smo vec imali temu o ovoj curi... хе хе ондак ћу да бришем фала Кеноби Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Cekaj, nemoj da brises, samo nadji kad stignes pa prespoji... Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 On 16. 8. 2013. at 9:05, obi-wan рече Cekaj, nemoj da brises, samo nadji kad stignes pa prespoji... Сећаш ли се отприлике како се зове тема? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Ne znam kako bese... ne znam ni da li je bila odvojena, ili je samo neko stavio clanak na neku vec postojecu. Nek stoji obavezno i ova, nista ne smeta, tema je inace vrlo bitna... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Da, vrlo je bitna. Cime mu cinimo dobro? Zar nije vec dovoljno u nevolji samom cinjenicom da prosi od nas milost? Ako nas vara, vara prvo sebe i mi smo tu manje bitni ali mu povladjujemo davanjem.Ipak, smatram da ce ga Bog pre tako dovesti k poznaniju. Jer, ako mu uskratimo novac, njega ce obuzeti bes i proklinjace, a to je njegovo udaljavanje od Boga. Драшко and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Пре бих дао ономе коме стварно треба него овим за које сигурно знам да су лажни просјаци. Такви и не поштују новац који им даш. Оно о чему ти машташ да поједеш, попијеш и обучеш они купе без проблема твојим новцем. То је превара. Ех сад, ако нисмо сигурни да ли је просјак прави или лажан треба дати макар мало. Не може да нам ништа шкоди. Жика and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Увек дам ако имам неке сиће. Досадни су увек их има у порти наше цркве. Питам ја неку младу жену и човека,јер ми неко рече да су муж и жена. ''јесте ли ви венчани у цркви, кад овде просите?...'' А они као из топа, ''јесмо,јесмо, и причешћујемо се овде код нашег попа''... Шта ш" онда,како да им не пружим... јер знам бар на прсте једне руке оне што нису венчани у цркви... А има једна девојчица која увек тражи милост, јер како каже треба да оперише вилицу... Шта ћу,пружим и задњи динар...можда једног дана и оперише ту вилицу...јер колико видим то јој је и потребно... Никада не размишљам да ли је прави просјак или није, моја је милост стварна у том моменту... И увек напоменем, ''да нас помилује Пресвета или Господ,'' да у њихово име дајем. Andre Williams, Origen and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љотићевац Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Ја више не дајем никоме ко проси... Пре пре пар година на неки празник испред цркве се скупили цигани и иста прича... ''Дај који динар''. Ми се сажалимо дамо им који динар, кад после литургије видимо исте те цигане да купују стикере 7896634 :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: Berkut је реаговао/ла на ово 1 ''Бог је Истина. Зато наша уста не смеју говорити лаж. Ми морамо живети у Истини и за Истину и кроз Истину.'' Димитрије Љотић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 On 16. 8. 2013. at 10:19, Љотићевац рече Ја више не дајем никоме ко проси... Пре пре пар година на неки празник испред цркве се скупили цигани и иста прича... ''Дај који динар''. Ми се сажалимо дамо им који динар, кад после литургије видимо исте те цигане да купују стикере 7896634 :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: Воле и они да се осећају као сва друга деца. Ако богати клинац може да пазари стикере а да га нико не осуди могу ваљда и браћа цигани. Gordana ., Благовесник, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука