Маша Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Нисам сад, имала сам од раније, али неактиван. Саће да се реактивира. Глупо ми ј есамо због инбокса, имала сам преко 700 порука. А и слика, надам се да их имам све на компу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Машо, значи имаш неког кума Вујицу. Е, шта су ти традиционале тековине. зависи од подешавања приватности ... Мислиш не мора да значи да је неко од њених. аха, зависи како је подесила профила и доступност њему.ако је подесила да само пријатељи могу да га гледају, имају неког квислинга. ако је подесила да сви виде профил, онда нема шансе да укапира ко је. Сви су могли да виде само моје име, слику и групе, ништа више од тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Машо, значи имаш неког кума Вујицу. Е, шта су ти традиционале тековине. зависи од подешавања приватности ... Мислиш не мора да значи да је неко од њених. аха, зависи како је подесила профила и доступност њему.ако је подесила да само пријатељи могу да га гледају, имају неког квислинга. ако је подесила да сви виде профил, онда нема шансе да укапира ко је. Сви су могли да виде само моје име, слику и групе, ништа више од тога.профил слика је била у питању?иначе, при дну са леве стране је REPORT дугме на профил страници ... не мора да значи ни да је неко изнутра, можда се само некоме, ко је видео обавештење на нечијем профилу ко ти је пријатељ, није то свидело ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 иначе, спамујемо тему много ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 ЈА сам уредник теме, стогааа ... А ово и јесте патња медо!!! Баш кажем јутрос мужу, реко', на све ово што ми/нам се дешава, још ме и ФБ блокирао. Куку мене грдне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 ЈА сам уредник теме, стогааа ... А ово и јесте патња медо!!! Баш кажем јутрос мужу, реко', на све ово што ми/нам се дешава, још ме и ФБ блокирао. Куку мене грдне! можда је ово онда одлична шанса да смањиш обузетост фејсбук налогом, ондаК? ипак су то пролазне ствари, знаш клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 То сам и ја помислила у секунди, а већ у другој сам активирала други налог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 И даље не могу да верујем да се то десило само због једне пријаве. Заправо, до сада нисам ни знао да је то могуће - да те тек тако угасе. Без неке најаве, опомене и сл. А да је мука - мука је. Све те слике, поруке, контакти. Треба ће јој доста времена док све то поново среди. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 То сам и ја помислила у секунди, а већ у другој сам активирала други налог :) 0110_hahaha не дај се у искушење 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 И даље не могу да верујем да се то десило само због једне пријаве. Заправо, до сада нисам ни знао да је то могуће - да те тек тако угасе. Без неке најаве, опомене и сл. А да је мука - мука је. Све те слике, поруке, контакти. Треба ће јој доста времена док све то поново среди. "Где је благо ваше онде ће бити и срце ваше" А и ја сам се нешто наврзо на тај фејсбук у последње време... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 И даље не могу да верујем да се то десило само због једне пријаве. Заправо, до сада нисам ни знао да је то могуће - да те тек тако угасе. Без неке најаве, опомене и сл. А да је мука - мука је. Све те слике, поруке, контакти. Треба ће јој доста времена док све то поново среди. ма добро, какве везе има, па није ни онај претходни саградила за једно пре подне е бре људи, замислите да је то новчаник, извадиће се ново све по реду клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 "Где је благо ваше онде ће бити и срце ваше" А и ја сам се нешто наврзо на тај фејсбук у последње време... Па добро. Ок. Ја то гледам 'вако - на њему имам пријатеље са којима се не чујем и не видим на други начин. Не играм игрице и не користим ФБ на сличан начин. Било би ми незгодно да ми то ураде. е бре људи, замислите да је то новчаник, извадиће се ново све по реду 0110_hahaha Е, видиш ту баш имам искуства... али не лепих. Само када се сетим свих тих Мица Убица. Мада, подржавам тај оптимизам, тј. да ће се све средити. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 не треба робовати, то желим да кажем. ако има користи човек, зашто да не, ал можда понекад треба мало и да се дистанцира чисто због себе, да провери своје уверење да није робље клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Нису Образовци и ја им верујем. Значи проблем је Мајка Тереза слика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Истина је да је већина нас навикла на патњу и невољу ове или оне врсте. Али колико се стварно и од срца радујемо сопственом страдању, а за рад нашег спасења? Ево нпр. ја сваки дан трпим најгоре ружење онога што је мени најсветије, требало би да се радујем, а не радујем се. Не знам шта ме више боли - то што по цио дан слушам како се срозава Бог, Црква, Крст, Светитељи, или чињеница да то ради члан моје породице, а мени у инат?! Баш ми је нешто тешко . Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука