JELENA Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Normalna osoba ovako nesto nikada nece napraviti, ljudi koji prave ovakve slike su odavno za psihijatrije.Ovo je uzasno , zlo ,zalost. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Ово што су направили од Богородице је крајње болесно. Ово није ни исмијавање то само болестан ум може да уради. Мене слика плаши колико је одвратна. А такође ми је и јаако гадна и неукусна где Веља Илић ставља презерватив на свећу! ФУЈ!!! То ми је најгоре,што под максимом "борбе против индоктринације","борбе за демократију,слободу говора,једнакости" и сл. ти "борци" користе јако неукусне методе,које вређају већину грађана Србије (чиме аутоматски крше основна правила демократске "утакмице"). А притом индоктринација не постоји,зато што је верско васпитање изборни предмет,а Уставом Србије,као највишим правним актом, из 2006,у члану 11,јасно је загарантована световност државе,као што је и искључена могућност наметања било које религије као државне или обавезне. У Цркву се не иде под претњом пиштоља,Литургија није обавезна,од црквених медија постоји неколико значајнијих радио фреквенци,Верски календар од минут и по на РТС-у,Духовници на Студио Б,чијих се пар епизода већ неколико година уназад константно репризира... Поставља се питање-шта они оваквим морбидним и ласцивним фотографијама желе да ураде и постигну?? За шта се они боре уопште? "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 [ http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs223.snc3/21065_237386524434_237384669434_2952808_12391_n.jpg Не могу они да мрзе св. Патријарха, колико Он може њих да воли. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Не могу они да мрзе св. Патријарха, колико Он може њих да воли. Amin, amin amin. Sveti patrijarse nas Pavle, moli Boga i za nas gresne sto smo svesni svog pada kao sto molis za ove hulitelje koji ne znaju sta rade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Не могу они да мрзе св. Патријарха, колико Он може њих да воли. Amin, amin amin. Sveti patrijarse nas Pavle, moli Boga i za nas gresne sto smo svesni svog pada kao sto molis za ove hulitelje koji ne znaju sta rade. Амин! "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Колико болестан ум мора бити да овакву гадост смисли. Имао сам (не)прилику да уживо чујем људе који блате оно што је нама свето, никада са таквима не треба и не ваља улазити у расправу већ клонити их се и молити се за њих да оздраве и престану бити слепи, јер то очигледно јесу. Ко је свет нека се још свети, ко је поган нека се још погани. Хришћанима није било лако нити ће бити у било које време, али ми на крају побеђујемо. Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 te gluposti jednostavno treba ignorisati, pa ko je tu ispao glup i smesan, samo autori toga, zar ne? radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војо Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 te gluposti jednostavno treba ignorisati, pa ko je tu ispao glup i smesan, samo autori toga, zar ne? Наравно. То је један од разлога зашто немам жељу да идем на фејсбук нити да се учланим (ваљда се треба учланити, незнам) и млатим празну сламу из досаде. Ни овај брат није требао отварати ову тему, многи бисмо били мирнији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Cuo sam u od jednog mog drugara iz Pozege da je imao nekog prijatelja koji je bio black metalac i mnogo je hulio na Boga. Svasta je radio (lizao kapiju od crkve, jos svakakve gadosti koje ne bih spominjao). I rece mi da je jednu noc u snu video Isusa. Nesto mu je rekao, ne mogu da se setim sta, ali decko se skroz promenio. Ne drogira se vise, ne pije, skroz se sredio. Od tada vodi pobozan zivot u pokajanju. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Немојте више качити ове хуле на форум. Поставите линк па нека погледа кога интересује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Cuo sam u od jednog mog drugara iz Pozege da je imao nekog prijatelja koji je bio black metalac i mnogo je hulio na Boga. Svasta je radio (lizao kapiju od crkve, jos svakakve gadosti koje ne bih spominjao). I rece mi da je jednu noc u snu video Isusa. Nesto mu je rekao, ne mogu da se setim sta, ali decko se skroz promenio. Ne drogira se vise, ne pije, skroz se sredio. Od tada vodi pobozan zivot u pokajanju.Слава Богу, ја сам се дружио раније са неколицином људи склоних сатанизму поучених управо кроз музику, и сваки пут кад чујем овакве примере веома се обрадујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Cuo sam u od jednog mog drugara iz Pozege da je imao nekog prijatelja koji je bio black metalac i mnogo je hulio na Boga. Svasta je radio (lizao kapiju od crkve, jos svakakve gadosti koje ne bih spominjao). I rece mi da je jednu noc u snu video Isusa. Nesto mu je rekao, ne mogu da se setim sta, ali decko se skroz promenio. Ne drogira se vise, ne pije, skroz se sredio. Od tada vodi pobozan zivot u pokajanju.Слава Богу, ја сам се дружио раније са неколицином људи склоних сатанизму поучених управо кроз музику, и сваки пут кад чујем овакве примере веома се обрадујем. Ja i sada imam slicne poznanike mada vremenom su odrasli i sad i oni bolje razumeju neke stvari o veri. Dao sam im knjigu "Bog i rokenrol" koja ih je dosta promenila, ali oni i dalje ne mogu da se odviknu droge i da spoznaju Boga onakvog kakvog ga mi poznajemo. Vidi se da u njima gori zelja za vecnim zivotom i ljubavi koja im je tako potrebna. Od njih sam dosta naucio i ucvrstio se u veri. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Исти случај, већина мојих пријатеља се налази негде у међупростору, још нису почели да живе веру и да се кају, још се помало дрогирају и много пију али опет верују, само што је та вера некако млака али из године у годину слава Богу примећујем промене на боље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 само што је та вера некако млака Исти случај,већина мојих познаника тек декларативно верује. Или користе ону чувену иритантну реченицу "Верујем у Бога али не у цркву". ?! Школски оксиморон. Коме ће да верује ако не Христовом мисионару и сведоку на Земљи... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Већина њих су боготражитељи, али из неких разлога погрешно траже, нису спремни да скину оклопе које су годинама градили, него се чувају сами од себе, изградили су сами од себе идоле, и одрећи их се је болно, то је као кад неко и дан данас у инат хвали Слобу Милошевића, јер га је срамота да призна да је био у заблуди. И још једно запажање, Цркву не доживљавају као своју, него је се плаше, доста предрасуда имају, треба им неко ко малу децу да их води за руку, да би схватили да је та Црква и њихова да им се радује и да су и они Црква. Скоро сам тако повео једног таквог пријатеља у Цркву а он ми пред одлазак каже : "Да не изгорим ја ако уђем." а после се одушевио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука