Александар Милојков Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Interesuje me sta su radili Apostoli i svi istinski vjernici dok su Isusa na Krstu tjerali? Bas nijedan vjenrik ili grupa da uskoce da pomognu nego su samo gledali ili uopste nisu bili tu Pa da se triput odricu Boga kad im prigusti? Pa slaviti praznik Uskrsa a to najtezi dan bio,dan prepun muka koji se slavi? Та чињеница са апостолим је доказ да Нови Завет износи истину и реалне људе, а не идеализује ствари и прича бајке као Куран. Васкрс није најтужнији дан, већ најрадоснији. Ти си вероватно мислио на Велики Петак, дан када је Христос разапет. Наша "славље" се тада своди на туговање, молитву и најстрожи пост. Ако ти је то славље, онда у реду, критикуј нас шро славимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Interesuje me sta su radili Apostoli i svi istinski vjernici dok su Isusa na Krstu tjerali? Bas nijedan vjenrik ili grupa da uskoce da pomognu nego su samo gledali ili uopste nisu bili tu Pa da se triput odricu Boga kad im prigusti? Pa slaviti praznik Uskrsa a to najtezi dan bio,dan prepun muka koji se slavi? На ово твоје питање, нек ти одговори неко стручнији. :smiley: Ја бих рекао да апостоли сведоче оно што су видели, чули и опипали. Значи, није им се причинило. После Христове смрти били су уплашени, скривали су се. Једино би васкрсли Господ могао да им да храборсти да проповедају Његову науку, и да сви редом буду убијени. Ал пази, били су обични рибари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2010 pobjegli svi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Па ко сме да остане пред таквим "чињеницама"? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Па ко сме да остане пред таквим "чињеницама"? 0104_cheesy Ne ne ja mislim na vase Aostole i sve iskrene vjernike koji svog Boga ostavise bez ikakve borbe na cjedilu i da se muci na Krstu A gdje ima tu logike: Bog koji postavlja zakone uredjuje ih, daje sam sebi zrtvu tj. sam sebe(u ljudskom obliku) sebi zrtvuje da bi ljudima oprostio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Управу си хришћанство није логична вера барем по логици овога света хришћнаство почива на божанској логици. Та божанска логика је луда љубав Божија која чини да се Бог разапне ради нас грешник. А о апостолима већ говорисмо нећемо се понављати стално. Они су били обични људи који су грешили као и сви људи. После Вазнесења Христовог они су примили Духа Светога без ког човек није способан ни за какво добро дело. Касније су и сами то посведочили јер су сви завршили мученичком смрћу осим Јована Богослова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Управу си хришћанство није логична вера барем по логици овога света хришћнаство почива на божанској логици. Та божанска логика је луда љубав Божија која чини да се Бог разапне ради нас грешник. А о апостолима већ говорисмо нећемо се понављати стално. Они су били обични људи који су грешили као и сви људи. После Вазнесења Христовог они су примили Духа Светога без ког човек није способан ни за какво добро дело. Касније су и сами то посведочили јер су сви завршили мученичком смрћу осим Јована Богослова Bozanska logika koja kaze: Bog je rekao: ja cu sebe zrtvovati na krstu radi vas da bi zadovoljio ono sto sam ja kao Bog donio.Da bi sebe zadovoljio?Znaci ja sam sebe razapinjem da bi sam sebi podnio zrtvu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Па ко сме да остане пред таквим "чињеницама"? 0104_cheesy Ne ne ja mislim na vase Aostole i sve iskrene vjernike koji svog Boga ostavise bez ikakve borbe na cjedilu i da se muci na Krstu Селкоба, то значи да Христос није Васкрсо, нико више о њему не би једну једину реч рекао. Историја Га не би упамтила. Али он је Васкрсо и када су га видели васкрслог више није било места сумњи. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Da li je Isus znao i htio da ga razapnu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Селкоба држи се теме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Sami ste ovo pokrenuli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Da li je Isus znao i htio da ga razapnu? Знао је, има три предказања његовог страдања. Као човек он се плашио, и рекао је у молитви, ако може да га мимоиђе чаша страдања, ако не, нека буде по вољи Оца. На крсту је страдао као човек, носио је људску природу. И у име сваког човека који се тада налазио у аду, повикао је: "Боже, Боже мој, зашто си ме оставио?" И као што каже пророк Исаија: ...и раном Његовом ми се исцелисмо. Праслика Христове жртве је Исаково жртвовање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Управу си хришћанство није логична вера барем по логици овога света хришћнаство почива на божанској логици. Та божанска логика је луда љубав Божија која чини да се Бог разапне ради нас грешник. А о апостолима већ говорисмо нећемо се понављати стално. Они су били обични људи који су грешили као и сви људи. После Вазнесења Христовог они су примили Духа Светога без ког човек није способан ни за какво добро дело. Касније су и сами то посведочили јер су сви завршили мученичком смрћу осим Јована Богослова Bozanska logika koja kaze: Bog je rekao: ja cu sebe zrtvovati na krstu radi vas da bi zadovoljio ono sto sam ja kao Bog donio.Da bi sebe zadovoljio?Znaci ja sam sebe razapinjem da bi sam sebi podnio zrtvu? Смисао распећа,тј.васкрсења сам ти објаснио само ја једно десетак пута.Извини,али заиста морам да те питам...шта се са тобом дешава? Зар заиста не можеш да запамтиш једном заувек шта ти се објашњава? Зар заиста имаш толики интелектуално-меморијски проблем? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Вратите се теми, поново опомињем. Уследиће брисање постова. Ове ствари су Селкоби више пута прежвакане. Паметном је једном доста, а оном другом не вреди да причаш целу вечност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Да ли је по Курану и Исламу грех бити хомосексуалац? Да ли је то болест? Наука каже да није, а до скоро је тврдила да јесте. (рекох: свака ће научна тврдња једном постати лаж). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука