Magdalina Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Ми устрајавамо да Живимо по Христу,а само Господ је у Својој Милости и доброти вечно истрајан и Непромењив.Ми нисмо.Зато ми УСТРАЈАВАМО-трудимо се,али некад неуспешно.Падамо па устрајавамо поново уз Божију помоћ.Шта вам је овде не јасно,појма немам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Што мислите да је то битно уопште? Ево примера ради, мени се ћефне, отворим сајт и кажем да примам добре текстове и само их качим и шта сад...? Или је можда неко донирао на пример. Тако да те ваше тврдње су безвезе јер не чини власник сајт већ оно што се на њему пише и ко на њему пише. Ево примера ради, овај сајт се води на име: Miljenko Rebernisak , и да не знам да вам је то вебмастер помислио бих ко зна ко је овај никад нисам чуо за њега а не пише ни на форуму, а има и чудно презиме ко да није српско и шта сад? Тако да те јефтине форе можете окачите мачку о реп мњауууу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Ми устрајавамо да Живимо по Христу,а само Господ је у Својој Милости и доброти вечно истрајан и Непромењив.Ми нисмо.Зато ми УСТРАЈАВАМО-трудимо се,али некад неуспешно.Падамо па устрајавамо поново уз Божију помоћ.Шта вам је овде не јасно,појма немам. Упозорио сам да је прошла поноћ и да можда није време за етимологију. Хрватски случај је релацијски неодржив, а Господ никако не може да буде ни "устрајан" ни "истрајан" пошто би тиме био доведен у релацију са "трајањем" или "трајношћу," чиме бисмо имплицирали аријанску јерес субординације Бога просторно-временском континууму. Ако би се већ размишљало релацијски о односу Бога и било какве врсте "трајања" он не може бити "истрајан" него само "вантрајан" или "надтрајан" - ако би већ неко хтео да прибегава тако рогобатним конструкцијама. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Заборављамо ли да је власник/администратор тај који одређује ШТА ће да стави на сајт? И ако већ није битно ко је - зашто се крије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Заборављамо ли да је власник/администратор тај који одређује ШТА ће да стави на сајт? И ако већ није битно ко је - зашто се крије? Знате ви одлично што мора да се крије! Погледајте само како сте ликовали и пљували владику Артемија по разним форумима и разапињали га, клеветали, приписивали му све и свашта, како бисте онда тек поступали са неким ко није владика!? Срам да вас буде, али срећом ничија не гори довека па неће ни вама што лајете дан и ноћ и мислите да сте попили сву мудрост овог света! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Magdalina Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Драги модераторе ВЕЧНО ИСТРАЈАН,значи Непромењив у томе Вечно.И ево нас већ оптужбе за јерес.Али нема везе,опраштам ти.Форум ИХТУС је форум који ви овде који пишете вероватно никад нећете разумети.И бесмислено је улазити у било какву расправу на ту тему.А нарочиту шта реч ИХТУС значи је један испразан разговор.Зато Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Што мислите да је то битно уопште? Ево примера ради, мени се ћефне, отворим сајт и кажем да примам добре текстове и само их качим и шта сад...? Или је можда неко донирао на пример. Тако да те ваше тврдње су безвезе јер не чини власник сајт већ оно што се на њему пише и ко на њему пише. Ево примера ради, овај сајт се води на име: Miljenko Rebernisak , и да не знам да вам је то вебмастер помислио бих ко зна ко је овај никад нисам чуо за њега а не пише ни на форуму, а има и чудно презиме ко да није српско и шта сад? Тако да те јефтине форе можете окачите мачку о реп мњауууу Слабо, слабо...Ево, иза овога сајта стојим ја. Миша је само човек који је webmaster, наш јагодинац, тотално небитан у целој причи. Дакле, иза овога сајта стојим ја као главни и одговорни уредник, именом и презименом. Ко стоји иза Борбе за веру остаје тајна... Зашто? Ако неко исповеда истину, нема потребе да се крије, па макар му не знам шта урадили. Знаш ли да Господ каже да ће се јавити и они који ће и убијати и мислити да Богу службу чине? Уредништво сајта Борба за веру се не појављују зато што су свесни да то шта раде је противно Цркви и њеној званичној политици. Могу само да наслутим ко стоји иза таквих сајтова, али о томе неки други пут... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Заборављамо ли да је власник/администратор тај који одређује ШТА ће да стави на сајт? И ако већ није битно ко је - зашто се крије? Знате ви одлично што мора да се крије! Погледајте само како сте ликовали и пљували владику Артемија по разним форумима и разапињали га, клеветали, приписивали му све и свашта, како бисте онда тек поступали са неким ко није владика!? Срам да вас буде, али срећом ничија не гори довека па неће ни вама што лајете дан и ноћ и мислите да сте попили сву мудрост овог света! Ко је то радио? Ајде мало смири се, опусти се... где је пљуван Владика Артемије? Конкретан доказ молим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Волео бих и ја да видим. И чуди ме како "ревнитељи" не виде кад на званичном сајту Црне Реке рецимо осване пљувачки текст против целе Цркве и устројства, него још монахе који су их писали називају најсмиренијима у СПЦ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Ко је то радио? Ајде мало смири се, опусти се... где је пљуван Владика Артемије? Конкретан доказ молим. Не брини ти смирен сам ја засад. А сада одох у своју пећину, доста се писало за данас. А ти танић, александар п , николић, ђаковац и многи други одлично знате шта радите а сад се као правите луди, е па видећемо докле ћете моћи да се правите луди. Свака изречена реч носи последице за собом! Свако добро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Јесу ли то неке претње члановима форума? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Драги модераторе ВЕЧНО ИСТРАЈАН,значи Непромењив у томе Вечно.И ево нас већ оптужбе за јерес.Али нема везе,опраштам ти.Форум ИХТУС је форум који ви овде који пишете вероватно никад нећете разумети.И бесмислено је улазити у било какву расправу на ту тему.А нарочиту шта реч ИХТУС значи је један испразан разговор.Зато Далеко од оптужбе - рекао сам имплицира аријеву јерес. Наравно да је бесмислена расправа о речи ИХТУС која не постоји и речи "ус-трајно" која је семантички обесмишљена. Шта би тек било када бисмо сада обратили пажњу на придев ВЕЧНО? :bla: 0409_feelАли, не брините, што се мене тиче, мислим да нам то (као уосталом и ово претходно, што сам Вам два пута и рекао) није потребно у ово доба. Свако добро Вам желим од Господа... 0409_feel Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Ко је то радио? Ајде мало смири се, опусти се... где је пљуван Владика Артемије? Конкретан доказ молим. Не брини ти смирен сам ја засад. А сада одох у своју пећину, доста се писало за данас. А ти танић, александар п , николић, ђаковац и многи други одлично знате шта радите а сад се као правите луди, е па видећемо докле ћете моћи да се правите луди. Свака изречена реч носи последице за собом! Свако добро Па управо о томе и говоримо. Ми имамо име и презиме и стојимо иза свега што напишемо - они на борби за веру немају име и презиме, а још им и добар део текстова на сајту под псеудонимима. Ја ћу устати против сваког таквог ко још блати Цркву и уноси раздор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Јесу ли то неке претње члановима форума? Изгледа. Ал' за њих не важи "свака изречена реч носи последице са собом", јер они имају само псеудониме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Јун 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Јесу ли то неке претње члановима форума? Изгледа. Ал' за њих не важи "свака изречена реч носи последице са собом", јер они имају само псеудониме. Није претња, то је само да вас подсетим да Бог све види и он ће судити и мени и вама... одох сад, доста сам губио време овде вртећи се у круг... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука