Jump to content

Dobar i loš operativni sistem :) ...

Оцени ову тему

Препоручена порука

0104_cheesy 0409_feel ....

Ubuntu Hrišćanska verzija - Ubuntu Christian Edition:

Ubuntu Christian Edition is a free, open source operating system geared towards Christians. It is based on the popular Ubuntu Linux. Ubuntu is a complete Linux-based operating system, freely available with both community and professional support. The goal of Ubuntu Christian Edition is to bring the power and security of Ubuntu to Christians. The current Ubuntu Christian Edition release supports both 32 bit and 64 bit PCs. Ubuntu Christian Edition covers every standard desktop application from word processing and spreadsheet applications to web server software and programming tools.

Along with the standard Ubuntu applications, Ubuntu Christian Edition includes the best available Christian software. The latest release contains Xiphos, OpenSong, E-Sword installer, and much more.

Ubuntu Christian Edition also includes fully integrated web content parental controls powered by Dansguardian. A graphical tool to adjust the filter settings has also been developed specifically for Ubuntu Christian Edition. These features are truly what sets Ubuntu Christian Edition apart.

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

I Ubuntu satanistička verzija - Ubuntu Satanic Edition:

“Woe to you, Oh Earth and Sea,

for the Devil sends the beast with wrath

because he knows the time is short…

Let him who hath understanding reckon

the distro of the beast,

for it is a Linux distro,

its distro is Ubuntu Satanic Edition.”

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

0104_cheesy :)

Подели на овим сајтовима

Јао кад чујем реч Линукс или УБунту ја се најежим и долази ми нека енергија скојом би ударио што јаће у мојем лаптопу јер су ретарди из Министарство за Информатику Македоније свим лаптопима (које имају сви професори у Македонији, а и моја мајка) инсталирали неку сра.. верзију зове се ЕдуБунту,а и у школи имамо тај систем тако да то за мене је дно дна.

Windows ЈЕ ЗАКООООООООООООООООООООООООООООООООООН

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Bez ljutnje, ali ja kad čujem takve komentare odmah znam da nemaš pojma šta pričaš, tj. da se ne razumeš u sve te -buntue  :smiley: .... A što se tiče Makedonske školstva i linuxa, to nisam znao. Svaka čast. To samo govori koliko su pametniji od nas. Svaka vlada koja vodi računa o sebi i svojim građanima (kao npr. Nemačka, Francuska, ....) koriti Linux...

Подели на овим сајтовима

Bez ljutnje, ali ja kad čujem takve komentare odmah znam da nemaš pojma šta pričaš, tj. da se ne razumeš u sve te -buntue  :smiley: .... A što se tiče Makedonske školstva i linuxa, to nisam znao. Svaka čast. To samo govori koliko su pametniji od nas. Svaka vlada koja vodi računa o sebi i svojim građanima (kao npr. Nemačka, Francuska, ....) koriti Linux...

Па можда је добар али код нас је више од 50% под шифром јел се може некако она провалити, пошто се Ви разумете  4chsmu1

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ne razumem te šta pričaš uopšte.... Ovu sam temu postavio da se malo ljudi nasmeju. Čak sam stavio i četiri smajlija. I ti si se sada zakačio za nju i govoriš, bez ikakvog osnova kako neki OS ne valja zato što je zaštićen nekom šifrom, a ti je ne znaš...? I to neki komp koji verovatno pripada ministarstvu?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Добар стари Amiga Workbench (ово је у OS 4.1 варијанти). 0110_hahaha
Још увек ми недостаје... 0110_hahaha Еее... то су била времена.
Зато као наследника доброг система гласам за Ubuntu.
Живео слободан софтвер.  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Ја сам две године радио на линукс убунту еџи ефт 6.10 и морам рећи да сам много задовољнији од када сам прешао виндовс.

Па не можеш поредити Ubuntu 6.10 са најновијим верзијама Њињдовса...  klapklap

Што ниси прешао на Ubuntu 9.10?

Подели на овим сајтовима

Из простог разлога што нисам имао никакав приручник за рад на линуксу и дојадило ми је да се патим сатима покушавајући да сконтам како ради оперативни систем а не да га једноставно користим. То је велика предност виндовса, прављен је за обичног корисника, који неће бити ни програмер ни веб ни графички дизајнер а ни хакер. 

Подели на овим сајтовима

Ne razumem te šta pričaš uopšte.... Ovu sam temu postavio da se malo ljudi nasmeju. Čak sam stavio i četiri smajlija. I ti si se sada zakačio za nju i govoriš, bez ikakvog osnova kako neki OS ne valja zato što je zaštićen nekom šifrom, a ti je ne znaš...? I to neki komp koji verovatno pripada ministarstvu?

:( 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Из простог разлога што нисам имао никакав приручник за рад на линуксу и дојадило ми је да се патим сатима покушавајући да сконтам како ради оперативни систем а не да га једноставно користим. То је велика предност виндовса, прављен је за обичног корисника, који неће бити ни програмер ни веб ни графички дизајнер а ни хакер. 

Baš suprotno. Linux je pravljen da bi bio jednostavniji za korišćenje. Drugo je stvar navike.... Pogledaj praktične strane Linuxa, npr. pokretanje više programa odjednom, mogućnost prilagođavanja tih programa svojim prohtevima, cena, nema bojazni od virusa, nema padanja sistema, itd.... Mislim isto da bi trebao da probaš neko novije izdanje. Sada su Linuxi tate za Win  0104_cheesy. Evo uskoro izlazi Ubuntu 10.04....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја бих баш волео да пређем на Linux. за почетак ћу га поставити на лаптопу.

Гос'н  Јакове, кажи ми који Linux је најбољи и који су програми компатибилни са Windowsom?

Подели на овим сајтовима

Ја бих баш волео да пређем на Linux. за почетак ћу га поставити на лаптопу.

Гос'н  Јакове, кажи ми који Linux је најбољи и који су програми компатибилни са Windowsom?

Meni najviše odgovara Ubuntu i njega koristim par godina. Svakom ko iskaže interesovanje savetujem mu da baš Ubuntu instalira. Veoma je jednostavan za instaliranje i korišćenje, a na drugu stranu veoma pouzdan i siguran. Baziran je na Debian Linuxu. Ima jako dobru domaću podršku.

Svaki program je kompatibilan sa Linuxom, tj. svaki Win program ima svoju adekvatnu zamenu u slobodnom softveru. Ako ništa drugo, mogu se instalirati i Win programi na Linuxu. Ako te zanima konkretno neki određeni program, reci  :smiley:, da sad ne nabrajam.... a ima i na netu negde... Postaviću link, samo da nađem.....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...