Гости Guest ага пије млеко Написано Април 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Једна америчка фирма намерава да изгради двадесетак подземних склоништа за оне који желе да преживе смак света предвиђен за 2012. годину. Једно место у сконишту продаваће се по цени од 50.000 долара. Ако је веровати одређеним пророчанствима и легендама, смак света требао би да се догоди 21. децембра 2012. године, односно за мање од 1.000 дана. Изнето је неколико могућих сценарија, од нуклеарног рата до сунчане олује. Пошто је свим људима крај известан у сваком од сценарија, америчка фирма Вивос објавила је да у плану има изградњу двадесетак подземних склоништа са местима за 200 најпривелегованијих. У склоништима ће бити обезбеђена храна и пиће за годину дана. Место може да се резервише депозитом од 50.000 долара, а неки амерички медији објавили су да се за информације већ јавило око 1.000 људи. Прототип склоништа биће изграђен до јесени. извор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 ''Генијални'' Амери, увек смисле како доћи до кеша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 ''Генијални'' Амери, увек смисле како доћи до кеша. Вала баш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Уз војну индустрију развијају и грађевину. Штета за толики бачен материјал. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 1.000 retarda su vec nasli.... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 1340_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ја имам један предлог за разно разне лудаке , хајде да ми се прикључе још неколико нас и да ставимо негде на нету да продајемо плацеве рецимо на Нептуну као гаранцију за успешно спашење од смака Света 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Кад је могао Роман Абрамович да плати својој вереници плац , чини ми се на Марсу неких тричавих 500000 долара , па могли би и ми да профитирамо мало 0110_hahaha. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 ''Генијални'' Амери, увек смисле како доћи до кеша. ма у томе су они ненадмашни 1340_womens Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 1340_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha joooj joooj joooj joooj joooj Oд ових Амера боли ме глава. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Ја бих за њих избушио једну јаму...овај...хоћу рећи склониште (са једно 100 милиона места) и тако спасио планету...ако ме неко разуме биће ми драго... 1340_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0205_whistling.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Sta li ce biti kada ukapiraju da su dali kaparicu,a smaka nema? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Sta li ce biti kada ukapiraju da su dali kaparicu,a smaka nema? Рећи ће баш смо насели ко Срби, ко се сећа ''Дафине'' и ''Газда Језде'' знаће шта сам хтео да кажем :smiley: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Камо среће ГООДБУЕ АМЕРИКО klapklap ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 хехехе набавио сам неке карте за шатл који би требао само одабране путнике да одбаци на Месец па ако је неко заинтесесован нек ми се обрати писмом лично. П.С. Примам и динари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Ameri su legende i dobro znaju sta rade ! Svaka dobra marketinska prica se iskoristi za podizanje ekonomije i razvoja i da se dobro profitira ! U svakom slucaju bice to dobre zurke za docek 2013 a ako se nesto i desi opet ce da profitiraju i ovi sto su gradili i ovi sto su platili ! Amerikaci ce pre da izgrade sklonista za svih 300 000 000 ljudi nego sto cemo mi ovde da napravimo 10 km od Koridora 10 ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука