Paradoksologija Написано Март 13, 2017 Пријави Подели Написано Март 13, 2017 пре 1 минут, Жељко рече Ама извини, шалио сам се. Па ја сам први либераш. Ti si nadideološki, nadnacionalan, natčovek, nadsve Баба је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2017 Пријави Подели Написано Март 13, 2017 Такое, вива ла Ниче! Paradoksologija and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2017 Пријави Подели Написано Март 13, 2017 Него оно Остоја Симетић...оно као брани цркву...заправо брани свој консервативни став. Милан Ракић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука