NinaD Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 17 часа, Ronald рече Milan Nikolić, Rylah Znam ja više nego odlicno kako je on zaradio pare, ali i trošili on i njegova porodica, mislim, tako da je ovo što radi Ipak licemerje i pored toga što na površini izgleda kao dobro djelo. I ne saom to. Činjenica da je neko stekao pare kriminalom i da ima dovoljno da izigrava dobrotvora samo govori o tome da je država debelo zakazala, jer da funkcioniše kako treba, kriminalci bi bili na izdržavanju kazni, a kapital stečen kriminalom bio bi im oduzet i usmeren u ono što je potrebno, odnosno u rešavanje socijalnih i drugih potreba društva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 6 часа, Muramasa рече Nije parazitirao na budžetu i grbači poreskih obveznika. U to prosto ne verujem. Ne mogu se takve stvari raditi bez drzave. Je li se on bese setkao sa Dacicem? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 Bravo Saricu vojsko stidi se. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука