Гости Guest Написано Децембар 20, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Još dve kompanije uskoro će ponuditi korisnicima u Srbiji usluge mobilne telefonije. To su Mundio mobile i Globaltel, koji su dobili dozvolu da u našoj zemlji posluju kao virtuelni operateri. Naziv "virtuelni" dobili su zato što na novo tržište ne ulaze kupujući licencu za korišćenje frekvencija nego zakupljujući već izgrađenu mrežu od postojećih "klasičnih" operatera. Iz ugla korisnika, to su operateri kao i svi drugi. "U RATEL-ov registar operatera upisana su dva virtuelna mobilna operatera Mundio mobile i Globaltel. Kad budu počeli da pružaju usluge objaviće i pod kojim brendom će poslovati na našem tržištu", kaže, za Večernje novosti, Aleksandra Stefanović, savetnik u RATEL-u. Oni će imati sopstvenu numeraciju, pa tako Globaltel dobija prefiks 0677, a Mundio mobile 0678. U RATEL-u ističu da očekuju da mobilni virtuelni operateri ponude usluge koje postojeći mobilni operateri ne nude, ali i da pojačaju konkurenciju. Globaltel je već najavio da će uslugu početi da pruža 13. decembra, kao i da će korisnici moći da aktiviraju više brojeva odjednom, i to bez SIM kartice. http://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/srbija-dobija-dve-nove-mobilne-mreže-0677-i-0678 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 20, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Zanimljiv sajt http://www.globaltel.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 20, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Скинуо сам апликацију за ову мрежу и добио број... Прве импресије су сасвим ок... пробао сам себе да зовем (јер немам тренутно кредита на овом новом броју, а може лако да се допуни...), ради одлично. Има и телевизија. Првих седам дана је бесплатно... а после на месечном нивоу, уз допуну кредита је од 200-400 динара. Има дакле све шта је потребно за позиве... СМС је између људи са мреже бесплатни. Довољно је да имаш апликацију, слично виберу, али мислим да није потребан интернет да би слао смс... Све у свему, први утисак је позитиван. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 пре 38 минута, R2D2 рече Скинуо сам апликацију за ову мрежу и добио број... Прве импресије су сасвим ок... пробао сам себе да зовем (јер немам тренутно кредита на овом новом броју, а може лако да се допуни...), ради одлично. Има и телевизија. Првих седам дана је бесплатно... а после на месечном нивоу, уз допуну кредита је од 200-400 динара. Има дакле све шта је потребно за позиве... СМС је између људи са мреже бесплатни. Довољно је да имаш апликацију, слично виберу, али мислим да није потребан интернет да би слао смс... Све у свему, први утисак је позитиван. Постоји ВИБЕР Lady Godiva and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 Da li je tesko shvatiti da je ovo samo kopija viber i slicnih programa sa u stvari virtuelnim brojem. Virtuelan je jer postoji samo sa internet konekcijom. Sent from my SM-G7102 using Pouke.org mobile app Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 А ја се због наслова понадао да се Карић ангажовао већ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука