Милан Ракић Написано Децембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2016 Они који желе да исповеде своје грехе, захваљујући овој апликацији моћи ће да пронађу најближег свештеника који им је доступан за исповест. На шпанском тржишту појавила се нова апликација намењена католичким верницима. Апликација која носи име „Исповедник ГО“ детектује локацију грешника, а потом отвара мапу која показује где у најближем окружењу може да пронађе свештеника „доступног у том тренутку (у реалном времену) да саслуша његове грехе“, стоји на званичном сајту. Такође, грешник ће преко апликације моћиће да види и како се зове свештеник који треба да га исповеди, као и које је годиште и где је рођен, па чак и његову фотографију уколико то жели. Свештеници могу да чују исповест и преко апликације, али и у цркви и на неким јавним местима попут „неког места даље низ улицу или у јавном парку у вашем граду“, објашњено је на сајту фирме која је развила апликацију. Када корисници апликације одаберу свештеника ког желе, апликација ће им показати раздаљину између њих, као и најкраћу руту до места на коме ће се исповедати. Апликација је на шпанском тржишту веће неколико месеци и потпуно је бесплатна, а из фирме која је осмислила обећавају да ће покривати „све земље на свету у којима има свештеника вољних да слушају исповедања и активно учествују преко апликације“. „Исповедник ГО“ преузело је неколико хиљада корисника, а око 100 свештеника из Шпаније пријавило се да буду доступни за кориснике. Драшко, verum est in beer and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2016 Svašta :/ obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 13, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2016 Ne treba ovo da cudi... Novo vreme-novi nacini komunikacije. Mislim da je ideja dobra, i novi oci Crkve su koristili telefon da razgovaraju sa svojim vernicima i da im daju savete. Danas se to radi preko chatova itd... Ono sto mi kao [ravoslavni hriscani treba da znamo da sam cin treba i moze da se obavi jedino licno, ali je razgovor veoma moguc preko ovpg nacina komunikacije. Stvarno ne vidim nista lose. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2016 1 hour ago, R2D2 рече Ne treba ovo da cudi... Novo vreme-novi nacini komunikacije. Mislim da je ideja dobra, i novi oci Crkve su koristili telefon da razgovaraju sa svojim vernicima i da im daju savete. Danas se to radi preko chatova itd... Ono sto mi kao [ravoslavni hriscani treba da znamo da sam cin treba i moze da se obavi jedino licno, ali je razgovor veoma moguc preko ovpg nacina komunikacije. Stvarno ne vidim nista lose. Blago tebi Ti si robot pa ne moraš da se ispovedas Šalu na stranu, dobra idea -Владимир-, Tavita and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 31, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2017 Dobra stvar. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука