Jump to content

Духовна подлога либерализма #PizzaGate

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 12/8/2016 at 19:48, Muramasa рече

Jel tebe neko tera da budeš hedonista?

Не тера мене, ја сам  формирана  и зрела личност. А шта ћемо са омладином , са децом у фази формирања. Илустративно покушај да замислиш како изгледа  Тантал без мука . Надам се да је поређење јасно. 

Ja sam libertarijanac i jedino za šta se zalažem je da niko nema pravo da gura nos u tuđ život i da bilo šta ikome nameće i da svako bude odgovoran za sebe.

Управо ту лежи проблем. / i da bilo šta ikome nameće /  у агресивном  наметању  антихришћанске пропаганде и наравно неодговорности  за такво деловање. 

Ko tebe tera da spavaš do 12 ili da krkaš čips i čokoladu ili da se opijaš?

Meni lično odgovara disciplina, ustajanje u 5 i sve ostalo.

Прва реченица продукт кока кола генерације. Тера их клима нове "' наметнуте " идеологије .

И мени наравно одговара дисиплина . 

Ako neko može i da se izležava i da zaradi i ispuni svoje obaveze, što da ne. Sam organizuje svoj život.

Можда, ако си по професији "' црногорац " :ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Muramasa рече

Svako iznese svoje viđenje i svoje životne vrednosti, pa svako bira šta mu se sviđa, kao na pijaci.

Па видиш и на пијаци најбоље прођу они који су се изборили да своје тезге најбоље позиционирају. Па ти опет направи поређење. Ретко ко залази у дубину, сви гледају прве редове. А прве редове / на изволте / доступне свима нажалост  одређују антихришћански пропагатори.  

Постоји видљиво терање, под претњом, казном , итд,итд.Али постоји и оно суптилно, опасније које не иде под фирмом терања. Е о том другом терању ти ја све време причам ати се као правиш да не схваташ.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Muramasa рече

Svako iznese svoje viđenje i svoje životne vrednosti, pa svako bira šta mu se sviđa,

Права бајка. Исто као и мултикултуралност. Ми у контакту са Американицима, они утичу на нашу културу, ми на њихову, свако ту добија.... Али у сну. Није тако. Онај ко има јачу пропаганду намеће своју културу и своје вредности и мањкавости другоме. У задње време веома агресивно. Због тога смо ми прихвтили америчку, западњчку моду, културу, музику, храну, пиће... па и систем уређења државе и законе који нам се намећу, а они ништа наше нису прихватили. То не важи само за Србију него за цео свет. Наша, руска, кинеска, кубанска.... култура или нема ништа вредно, или је потчињена и угушена чим није прешла на западњаке. Нема треће, а биће да ово друго у питању.

Покушај да живш српски, без западњчке моде, бићеш исмејан и дискриминисан. Нарочито млади људи жељни прихватања околине, они хтели не хтели морају да фурају западњачки стил да би били "IN". То нам је наметнуто, због тога мултикултуралност представља утопију. Он не постоји, већ уникултуралност коју креира и намеће јачи, у овом случају Америка.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...