Danijela Lujic Написано Децембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 Braco i sestre,u nedoumici sam u vezi toga da li da nastavim post nakon sto sam se omrsila,svesno.zao mi je i kajem se i zelim ako Bog da nastavim do kraja da postim?! Hvala i svako vam dobro od Boga PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 Samo nastavi, čim postaneš svjesna da si se omrsila, nastavi da postiš. To se dešava a ne treba da postane izgovor za prekidanje truda. Ako to smatraš nekim velikim prestupom, ispovijedi, ali vjerujem da ti sveštenik neće toliko zamjeriti. Dobro došla! Bokisha, Драган Јашић, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Lujic Написано Децембар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 Hvala na odgovoru! Bog ti svako dobro dao! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 https://www.facebook.com/zeljko.vukovic.58/posts/10212097444652231:20 Милан Ракић and Дејан С. је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука