Јанко Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 6 часа, florenntina рече NATO nikada vise nece biti tako mocan, mozda i nestane a Srbija ide napred! Po meni su trenutno okolnosti sjajne za Srbiju. Kada Vucic bude ispecen tost izmedju Radulovica u opoziciji i Jankovica predsednika, kada sve ove NVO komunjare ostanu bez love (hvala Trampu), NATO nikad slabiji (hvala Trampu), EU komunjare u Briselu nikad slabije i uplasenije (hvala Bregzitu), mi imamo najbolji raspored zvezda da se konacno otresemo komunjarskog sistema i krenemo napred, sami sa sobom, slobodni i nezavisni. Samo da nam Bog da pameti da to prepoznamo i mudro iskoristimo. Подсети ме на филм "Глупан и тупан", завршна сцена са аутобусом... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Препуно неистинитих конструкција, фалсификоване историје и крајње селективне меморије. Нико ноје обавезан да мисли исто као већина, о било којој ствари, али ако се неко представља као интелектуалац и жели да га тако доживљавају, морао би макар да се потруди да зна о чему прича. А на страну то што неко ко се представља као цивилизован човек и неутрална страна у целој причи може себи да дозволи да прича све то што прича. Ћириличар, Кратос, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 8 часа, florenntina рече NATO nikada vise nece biti tako mocan, mozda i nestane a Srbija ide napred! Po meni su trenutno okolnosti sjajne za Srbiju. Kada Vucic bude ispecen tost izmedju Radulovica u opoziciji i Jankovica predsednika, kada sve ove NVO komunjare ostanu bez love (hvala Trampu), NATO nikad slabiji (hvala Trampu), EU komunjare u Briselu nikad slabije i uplasenije (hvala Bregzitu), mi imamo najbolji raspored zvezda da se konacno otresemo komunjarskog sistema i krenemo napred, sami sa sobom, slobodni i nezavisni. Искрено, нисам сконтала да ли је ово сарказам или шта. Ronald је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 7 часа, zuti car рече Covek je bio oženen natašom kandić, Samo ta činjenica pokayuje koliko on nije normalan. Kako iko zdrave pameti može da oženi ...ono ? Nisam znao.Ova informacija je više nego dovoljna zuti car је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Nije ovaj lud zna sta govori, za pare neljudi govore jos vece lazi, tako onda vidi se ko je od kakvog materijala skrojen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 6 часа, Џуманџи рече Искрено, нисам сконтала да ли је ово сарказам или шта. Nije sarkazam, samo moje misljenje. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 9 минута, florenntina рече Nije sarkazam, samo moje misljenje. Blago tebi, hheheheeh http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 5 минута, Ronald рече Blago tebi, hheheheeh Pazi, ja jesam optimista i trudim se da tako gledam stvari, ali nisam nerealna. Ovo je 21 vek i Srbija je jako mala zemlja. Uz malo srece (a kao sto rekoh "zvezde" su nam trenutno odlicno pozicionirane) i malo mudrosti, situacija se lako moze preokrenuti i sve se dovesti u red za kratko vreme. Mogla bi Srbija biti jedna lepa zemlja, zivi bili pa videli. Btw. Evo i Kastro je umro. Jeste da mi je premijer mr. Selfi obliven suzama kako pisu mediji, ali sta da se radi. I ja sam oblivena suzama ali radosnicama a Srbija (mozda i Kuba, videcemo) ide napred!!! Ronald је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 16 часа, florenntina рече Samo da nam Bog da pameti Bog će lako da da, nego da li mi uopšte tražimo pomoć od Boga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 10 часа, RYLAH рече Препуно неистинитих конструкција, фалсификоване историје и крајње селективне меморије. Нико ноје обавезан да мисли исто као већина, о било којој ствари, али ако се неко представља као интелектуалац и жели да га тако доживљавају, морао би макар да се потруди да зна о чему прича. А на страну то што неко ко се представља као цивилизован човек и неутрална страна у целој причи може себи да дозволи да прича све то што прича. Не гријеши у неком генералном ставу, што се тиче признавања сопствене одговорности за хаос у деведесетим, али када зађе у детаље потпуно једнострано сагледава ствари, поготов када покушава говорити против нашег "ратног историзма" ( да га тако назовем ). Каже како знамо који став је Србија према Албанцима имала из списа Димитрија Туцовића, али такође имамо списе који говоре ( мислим да су од Јована Цвијића ) да Албанце треба прихватити и поштовати. И онда се некако узима да је само она тврдолинијска антиалбанска страна водила ријеч код оваквих ликова о.О Превелико поједностављивање комплексније ситуације, исто као што ови наши наци буздовани воле да раде. Но остали дијелови интервјуа су океј. Али овај "историјска" анализа је једноставно лоша. И још то што ми цифра од 850.000 истјераних људи на Косову звучи фантастично, с обзиром колико је становника КиМ имало у задњих пар деценија ( максимално 2 милиона ) и с обзиром на тренутно демографско стање на Косову. Ито так оје цифра од 200.000 протјераних Срба из Крајине фантастична с обзиром на демографију Хрватске и Крајине, али посљедице које показују да се то десило очигледне ( Книн има дупло мање становника него 1991. и сл. примјери ). Али цифра од 850.000 истјераних са Косова које је највише у једном тренутку имало скоро 2 милиона становника, а данас има нека буде максимално 1.5 милион је фантастична. Сад ко зна и за то, не располажем релевантним информацијама, али овако из општег знања и некакве основне логике бројка ми изгледа чудновато о.О Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 2 часа, Иван ♪♫ рече Bog će lako da da, nego da li mi uopšte tražimo pomoć od Boga... Naravno da trazimo i naravno da nam daje i da ce dati, ali moramo da se potrudimo i iskoristimo priliku koju imamo. Taj deo zavisi samo od nas. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 2 часа, Иван ♪♫ рече Bog će lako da da, nego da li mi uopšte tražimo pomoć od Boga... Pa ne znam sad da li Bog pruža vojnu pomoć jer bez nje ništa ne mož da uradimo sto se tiče KiM.Da molimo Boga da razmekša Putinovo srce i da nam da neki bespovratni kredit za naoružanje... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 11 часа, RYLAH рече Препуно неистинитих конструкција, фалсификоване историје и крајње селективне меморије. Слажем се, али морам "само" да напоменем да "алтернатива" није нешто мање изфанатазирана. Ћириличар and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 5 часа, Ћириличар рече Али цифра од 850.000 истјераних са Косова које је највише у једном тренутку имало скоро 2 милиона становника, а данас има нека буде максимално 1.5 милион је фантастична Брате, све цифре које помињеш су тотално фантастичне. То не постоји, нити је икада постојало. То се тиче како цифара од раније тако и ових садашњих. Дакле, ако бисмо сагледавали целу ситуацију реално, прво би било потребно да макар цифре буду прецизне. Рецимо: пођи од тога да је садашња популација на КиМ 1,2 милиона, и то са све Србима. Па даље од тога гради. Милан Ракић, Ћириличар and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 4 часа, Џуманџи рече Слажем се, али морам "само" да напоменем да "алтернатива" није нешто мање изфанатазирана. Шта је по теби алтернатива? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука