Jump to content

Гурђијев?

Оцени ову тему

небоизнаднас

Препоручена порука

Хтео бих да Вас питам нешто веома једноставно. Скорије ме је једна особа убеђивала да Гурђијев има везе са православљем, нпр. таман толико колико и Берђајев итд. Ја сам први пут тада чуо за тог човека и деловало ми је сумњиво. Та особа ми је нападно рекла, у смислу као да би требало да ме буде срамота што не знам за Гурђијева, као да је то малтене Свети Сава. Да ли знате нешто о томе? Хвала!

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, небоизнаднас рече

Хтео бих да Вас питам нешто веома једноставно. Скорије ме је једна особа убеђивала да Гурђијев има везе са православљем, нпр. таман толико колико и Берђајев итд. Ја сам први пут тада чуо за тог човека и деловало ми је сумњиво. Та особа ми је нападно рекла, у смислу као да би требало да ме буде срамота што не знам за Гурђијева, као да је то малтене Свети Сава. Да ли знате нешто о томе? Хвала!

Многи и за Берђајева кажу...хммм. Но, Гурђијев је заиста друга прича:)

Подели на овим сајтовима

Господине Живаљев, хвала Вам пуно на одговору.  Схватам шта хоћете да кажете. Ипак је "Филозофија неједнакости" Берђајева издата у "Прамафилби" заједно са "Филозофским урвинама" Светог Оца Јустина Поповића, "Шест књига о свештенству" Светог Јована Златоуста, а о том Гурђијеву ништа нисам чуо у случају православља. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...