Jump to content

Tintus- Зујање у ушима.

Ненад Р.

Препоручена порука

Већ више од месец дана имам зујање у ушима. Некада више, некада мање, а некада и немам , а то је ретко. Притисак имам и пијем лекове за то. 

Да ли је неко имао или има тај проблем и ја би замолио у колико има људи са тим проблемом, а знам да није редак, да напише своја искуства у вези са тим.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Da li si bio kod ORL specijaliste?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Нисам скоро.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Otidji da te pregleda.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

40 minutes ago, Ненад Р. рече

Већ више од месец дана имам зујање у ушима. Некада више, некада мање, а некада и немам , а то је ретко. Притисак имам и пијем лекове за то. 

Да ли је неко имао или има тај проблем и ја би замолио у колико има људи са тим проблемом, а знам да није редак, да напише своја искуства у вези са тим.

Kakvo tacno zujanje? Mislis na neko izrazeno koje se cuje uvek, nezavisno od okoline, ili ono "unutrasnje", koje se cuje tek kad se sve utisa oko tebe? Ja imam pocesto ovo drugo, ne znam tacno uzrok, ali mi se cini da je povezano sa premorom, losom kicmom, ponekad pritiskom, a mozda i sa hronicno punim sinusima.

Nisam do sad pitao lekare u vezi toga, jer mi ovako ne smeta, `fala Bogu, osim kad se u tisini bas udubim u samog sebe.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Није баш толико изразито да се чује увек. Музика може да га покрије, али када се утишају сви вањски тонови , солидно зуји.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ненад Р. рече

Није баш толико изразито да се чује увек. Музика може да га покрије, али када се утишају сви вањски тонови , солидно зуји.

Ako sam dobro razumeo, onda je to nalik ovome sto ja ponekad cujem. Ne znam da li je to tu stalno, ali kad sam premoren, posle neke velike buke ili rada u sumnom/bucnom okruzenju, posle vece napetosti ili stresa, a kad se sve oko mene utisa (dotle ne) - cujem taj neki neodredjeni sum/zuj u usima. Jos kao mali sam to imao posle npr. sedenja pod satrom na nekoj svadbi. Jasno mi je bilo da je to od nenormalne buke, kojoj si u takvoj sredini izlozen satima. Medjutim, sad mi se cini da i od kicme imam to (cesce nego pre), narocito nakon duzeg sedenja za racunarom, a cini mi se da moze da bude i zbog sinusa i loseg stanja sa zubima.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sta sam na primer prilicno siguran: imam ruter za internet koji pisti, ne prejako, ali stalno. Prosli, pre njega, bio je skroz besuman. Kad se pokvario, zamenili mi u posti ovim, i kad sam se vratio da reklamiram jer ima taj neprijatan zvuk, lik ladno kaze - "ma ajde, nije to nista". Posle nekoliko sati blizu njega - a pored racunara je - naravno da ce da ti zuji u glavi.

Takodje, glavni vetnilator na racunaru, onaj koji drzi napajanje, vrlo je bucan. Em uz njega i ovi ostali se prilicno cuju. To sve takodje stvara prilican nivo te sustece buke, i opet, nakon vise sati uz to, lepo cujes kako ti buci u glavi. Znam da treba da uzmem neki super-silent ventilator, ili tako nesto, ali sad ne mogu da ulazem u to. A najvise bih voleo da sto pre, ako Bog da, uzmem neku masinu bez ventilatora, cini mi se da bi me to preporodilo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...