staimamagazin Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 AnastasiaAgency, globalni lider u oblasti međunarodnih upoznavanja na internetu s više od 20 godina iskustva, ulazi na prostore Srbije i Balkana koristeći online platformu www.svadba.com - regionalni partner je BalkanDate Agency. Prema časopisu “Fortune”, AnastasiaDate je dio međunarodne mreže za upoznavanje parova koja vrijedi 140 miliona dolara, sa više od četiri miliona članova i 500 lokalnih partnera širom svijeta. Kao što samo ime platforme navodi, ciljna grupa su im neudate dame zainteresovane za ozbiljnu vezu i zasnivanje braka i porodice. Da li je ovo dobra ili loša vest - da nakon odliva stručnjaka raznih branši sada i žene nalaze partnere preko ove platforme i udaju se za strance u beli svet? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Mislim da su se zene manje-vise uvijek udavale za one s kojima su ostvarile kontakt i koji su im se uklapali u viziju zeljenog braka i porodice. Mnoge zene odavde zbog prisustva stranih organizacija ionako su se udale za strance. Mnogi mladi ionako zele da odu odavde, itd. Momci traze strankinje u prosperitetnim drzavama Evrope koje hoce da ih vjencaju, okolnosti su razne. Nije to nova pojava uopste. Ne vidim nista lose u tome, samo naravno treba oprez preko online upoznavanja u globalu. staimamagazin and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
staimamagazin Написано Новембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 U moru nacina na koji se urusava moderna vizija poorodice, meni se svidja ideja da postoji platforma koja se zove svadba.com i ima za cilj povezivanje radi braka tj ozbiljne veze, to je izennadjujuce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Jeste. Ima mnogo sajtova 'za upoznavanje' i oni imaju obiljezja odr. zajednice u kojoj dominiraju odr. vrijednosti. Ali i mi ovde na forumu imamo istu takvu inicijativu, spajanje radi (hriscanskog) braka. Sam forum kao zajednica gdje se ljudi druze proizveo je znacajan broj brakova, mimo tod dijela za upoznavanje. staimamagazin је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука