grigorije22 Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 http://forum.krstarica.com/showthread.php/267778-CUDO-BLAGODATNOG-OGNJA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 http://forum.krstari...AGODATNOG-OGNJA Sta ce mi ovaj link sa ovim glupostima sa raznih strana? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Sta ce mi ovaj link sa ovim glupostima sa raznih strana? Ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svarog Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 па та википедија је поуздана као врбов клин. :cheesy2: нико им више ни не верује, деци не дају да их користе ни за основну школу и учитељ не да да се користи pokri se usima i cuti... i ovo nije da te uvredi, ovo je da te poduci. wiki je prijekat enciklopedije po principu koncenzusa, sto znaci da ce vremenom biti sve preciznija i bogatija; nesto slicno kao novi zavet, koji je takodje postignut koncenzusom "Ne napustajte svoje Begove, bez njih nestacete!" Jez zvani Bes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 јел има снимак од јуче? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 имал шта ново ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Од прошле године: http://www.youtube.com/watch?v=1X46BKm22yI w.a.mozart, pink panter and kron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Занима ме како римокатолици и остали неправославни гледају на ту чињеницу да се Благодатни огањ пали само молитвама Православног патријарха. Да ли је неко од вас драга браћо и сестре имао разоворе на ту тему са њима. Баш ме занима шта кажу и како објашњавају ту појаву. И како то да се нигде не помиње на телевизијама које се баве науком и историјом као што су: Експлорер, Хистори, Национална географија итд.? Да ли се то они не баве тим догађајем да не би направили беспотребну рекламу Православнима или је нешто друго у питању? Баш ме занима... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Експлорер, Хистори, Национална географија итд.? Јеси могао да наведеш антихришћанскије медије? Баба, obi-wan and Пајко је реаговао/ла на ово 3 ... по Св. Максиму Исповеднику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 To su naucni mediji... kron је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Јеа, научни су таман колико и клипови Мирољуба Петровића. ко зна нешто мало више о историји, на пример, оба хисторија и Нешнал Џиогафик могу да му служе само за успављивање, и то да се наштелује аутоматско гашење за деведесет минута. Пајко, obi-wan, sleki and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 To su naucni mediji... ... Neprocenjivo... RYLAH and Пајко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 To su naucni mediji... )))) Тотални краааљ! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 marko_13, Apis, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука