Jump to content

Зурлоти пишу Патријарху Г. Иринеју

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Сад добох на фејбукви  :)

Заиста, докле иде ово лудило

ОТВОРЕНО ПИСМО ПАТРИЈАРХУ-С.П.Ц.-бр.3.

ГОСПОДИНЕ ИРИНЕЈУ

1.Молим те да се ПОКАЈЕШ-/а тиме и исправиш све одлуке који си донео по наговору тз.екумениста/сатаниста/-јер ако то НЕ УЧИНИШ-Православи Хришћани-Светосавци ће те сматрати за вођу све

јереси-екуменизма/сатанизма/-у С.П.Ц.-.И БИЋЕШ ОДГОВОРАН ПРЕД БОГОМ-и верним народом.

2.Дали ти мислиш да у верном СВЕТОСАВСКОМ-СРБСКОМ-народу/и другим народима/-су само глупаци као

што су твоји екуменисти-па мислиш да незнамо ништа и да ВИ-екуменисти-можете да кршите УСТАВ-С.П.Ц.-каноне-СВЕТО ЈЕВАНЂЕЉЕ-Свето предање-да измишљате ново учење/папино и зизјуласа/,и тако трујете духовно СРБСКИ НАРОД-А НАРОЧИТО СРБСКУ ДЕЦУ-коју ПОГРЕШНО УЧИТЕ-НАМЕРНО-јер сте сви-ви екуменисти ПРОДАЛИ ВЕРУ ЗА ВЕЧЕРУ.

3.МОЛИМ ТЕ ДА ОДМАХ-вратиш владику.АРТЕМИЈА-на место са кога си га НЕ ЗАКОНИТО-СВРГНУО-УЗ ПОМОЋ твојих екумениста-БЕЗ ИЈЕДНЕ ДОКАЗАНЕ КРИВИЦЕ.Ако С.А.С.---С.П.Ц.-одлучи да је КРИВ-за нешто или да није способан за вршење службе-он ће се повиновати одлуци-САБОРА.А овако си га осудио без испитивања кривице и без ОДЛУКЕ САБОРА С.П.Ц.-КОЈИ ЈЕДИНО МОЖЕ ДА СМЕНИ/РАСЧИНИ ИЛИ ПЕНЗИОНИШЕ ЕПИСКОПА/.

4.Молим те да склониш оног каубоја/тасу-масона-има слика поред масонског гроба/,чиме се он поноси,и да га спречиш да НЕ ЗАКОНИТО КАЖЊАВА-КОГА ХОЋЕ И КАД ХОЋЕ.Ти знаш да је он пезионер/инвалид-100%/,који НЕ МОЖЕ САМ СА СОБОМ ДА УПРАВЉА А КАМОЛИ ТАМО ГДЕ СИ ГА НЕЗАКОНИТО ПОСЛАО.Где је вама екуменистима-та ваша љубав и смирење коју глумите а кад крене наопако по вас-онда сте охоли и кажњавате све који су послушни ХРИСТУ БОГУ-А НЕ вама малима,слабима.Јер да сте ХРИСТОВИ-НЕБИ ПРАВИЛИ ХАОС-ПАКАО-И НЕБИ УНИШТАВАЛИ С.П.Ц.-ИЗНУТРА,УЗ ПОМОЋ папе-РИМСКОГ И масона и осталих белосветских сатаниста.

5.Жао ми је што ја грешнији од свих људи на свету морам ово да ти КАЖЕМ-јер тако МИСЛЕ СВИ СВЕТОСАВЦИ-И СВИ ЧЕСТИТИ ЉУДИ СВЕТА-али не смеју да ти кажу.Знаш зашто ја смем да ти кажем-ИСТИНУ ЈАВНО-ЈЕР СЕ ЈА САМО ХРИСТА БОГА БОЈИМ/а не људи/,и У БОГА СЕ САМО УЗДАМ.

ЖАЛОСНО ЈЕ ШТА СВЕ ДУХОВНА И СВЕТОВНА ВЛАСТ У СРБИЈИ РАДИ СРБСКОМ НАРОДУ.

НЕМОЈ ДА МИСЛИШ ДА ТИ ЈА ПРЕТИМ-НЕ НИКАКО ЈА ТИ НИШТА НЕ МОГУ-АЛИ БОГ МОЖЕ СВЕ.

КАДА СЕ ПОКАЈЕШ ТИ И СВИ ТВОЈИ-екуменисти-поштоваћемо тебе и све који се ПОКАЈУ.

Ово вам постављам као свештеничку молбу да се чувате ових несрећника који оснивају расколничке, парацрквене групе и сајтове где шире ове глупости. И сами видите који је то антицрквен дух. Ово шири расколничка групација која носи име по светом апостолу и еванђелисти Свети Лука

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Иначе, њих подржавају и расколнички сајтови "Борба за веру" и "Ихтус", нарочито овај први. Сада погледајте ко пише на тим сајтовима и све ће вам бити јасно.

Подели на овим сајтовима

Нису ово зурлоти у множини. Ово је написао један појединац,види се из текста.

Шта рећи...мислим да ниједан коментар није потребан на ово.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

bolest x 100, i jos toliko...

ali neka raste kukolj...

dolazi dan koji sami prizivaju jer oni traze Sud a ne Bog...

sick of it all

inace video sam ko sve pise na famoznim sajtovima, i ponavljam - bolest duha a ne vere...

Подели на овим сајтовима

Не могу да верујем да један Србин, ако је уопште ово писао Србин, може да буде оволико неписмен. Код мене у кући сви су 100% странци, значи нису Срби, да им диктирате текст и то да пишу ћирилицом, не би ни стоти део правописних грешака направили као овај што пише српском патријарху.

Подели на овим сајтовима

Не могу да верујем да један Србин, ако је уопште ово писао Србин, може да буде оволико неписмен. Код мене у кући сви су 100% странци, значи нису Срби, да им диктирате текст и то да пишу ћирилицом, не би ни стоти део правописних грешака направили као овај што пише српском патријарху.

:0104cheesy: crvenilo amin-nas klapklap klapklap nasznak
Подели на овим сајтовима

То су ови што су Христово блаженство "блежени сиромашни духом...", схватили као "блажене будале, скројевићи, неписмени, тутумракови и дудуци".

Ускоро ће та пошаст бити прошлост у СПЦ... :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

A meni je ovaj Vladimir Dimitrijević bio baš gotivan lik  :0104cheesy: ..... Pih-tija .....

Па није он ово писао ахаххахаха

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Влада Димитријевић овако нешто не бих могао да напише ни да попије две гајбе пива + флашу ракије.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Анонимуси говоре Патријарху,без персирања,да ће бити одговоран пред Богом.

:0104cheesy:  Земљо отвори се.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

таман хтедох да напишем како се надам да ће наћи неког лектора да среди ово писмо, оно ти ме предухитри  0110_hahaha 0110_hahaha crvenilo 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Дакле не могу да верујем,прво имам осећај да ови људи ускоро неће моћи ништа друго да кажу сем Екуменизам....лично је аутор овога текста опседнут овом речи....колико видим још мало па ће и деци почети давати ту реч за име  :smiley: или ће настати клетва типа:"Да Бог ти екуменста за зета дошао","До године ти екуменски попови певали опело"(главни део клетве је екуменски попови :smiley: ).

Није толико битно како смо постали,много битније од тога јесте куда идемо.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Дакле не могу да верујем,прво имам осећај да ови људи ускоро неће моћи ништа друго да кажу сем Екуменизам....лично је аутор овога текста опседнут овом речи....колико видим још мало па ће и деци почети давати ту реч за име  :smiley: или ће настати клетва типа:"Да Бог ти екуменста за зета дошао","До године ти екуменски попови певали опело"(главни део клетве је екуменски попови :smiley: ).

:P :) 4chsmu1

Брзалица:

екуменизмичићем ћу те

екуменизмичићем ћеш ме

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...