Гости Guest Написано Октобар 12, 2016 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Avocado, Баба, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 13 minutes ago, R2D2 рече Моја комшиница и школска другарица... Мсм не Дара, него Александра Сањао сам је пре неко вече, и иако сновима не придајем неки претеран значај, сетих се да сам покренуо ову тему о мојим земљацима, који су на неки начин постали познати и ван граница Мачве. Одрасли смо заједно, у истој згради у Богатићу, ишли заједно у основну школу и Нижу музичку, где "развлачисмо" хармонику... Она је наставила да се бави музиком, и за неколико година, од певања пратећих вокала и наховања разних џинглова и реклама, израсла је у једну од најпопуларнијих певачица на овим нашим просторима. Иако музика коју она интерпретира и није баш "блиска" мојем музичком укусу, десетине хиљада продатих албума и распродати концерти како код нас, тако и у бившим југословенским републикама ме свакако демантују... То је она, моја "кона", Александра Ада Радовић... Александра Радовић (1974) Рођена је у Богатићу 10. септембра 1974. године, у браку Зорана и Зорице - трговаца. Има млађу сестру Јелену (која успут, за мој укус много боље пева ). Основну и Нижу музичку школу је завршила у Богатићу, док је Средњу музичку (теоријски смер и хармонику) завршила у Шапцу. Дипломирала је на Музичкој академији у Новом Саду на педагошком одсеку те високошколске установе. Крајем 90-их започиње своју музичку каријеру, где за почетак на ТВ Пинк "пева" читав низ реклама и џинглова. Убрзо, многе певачке "звезде и звездице" које се баш и не могу похвалити лепим гласом, "користе" Александрин, најчешће као пратњу, а било је и случајева где су само отварале уста, док је Александра заправо певала. Након НАТО агресије и неких приватних породичних проблема, Александра се окреће својој личној соло-каријери. Први пут се јавности представља и "открива" као Александра Радовић на фестивалу "Сунчане скале" и од тада њена певачка каријера, за њене поклонике и љубитеље њене музике, иде само узлазном каријером. До сада је објавила четири албума, на којима се налази прегршт популарних хитова... За свој досадашњи певачки опус, била је лауреатом многих фестивала забавне музике, а више пута је била проглашавана певачицом године код нас, у БиХ, односно у Црној Гори. Баба, Лапис Лазули, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Шта да кажем, код нас металаца нема оваквијех ствари АлександраВ, Баба, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Los je naslov treba da pise Rasprava Dare Bubamare i Dare Bubamare. АлександраВ and Баба је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Ne kapiram šta se dešava, ali je jako ružno ne dozvoliti sagovorniku da bilo šta kaže. To je odlika nevaspitanih i nekulturnih ljudi. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Ако су јој рекли, шта је нашла да се прави паметна и школована и да вријеђа све око себе својом образованошћу, држањем и културом. Ја сам стварно фрапиран понашањем чланице жирија, извјесне Александре Радовић. То је тако некултурно, како је није стид, ја сам мор'о дјецу у другу собу одвест', јер то је таква некултура да то народ не може да трпи. Немојте, молим вас, ово је најдобронамјерније што бих желио рећи господ'ну Митровићу. Препоручујем им да ову чланицу жирија што прије одстране да се овакви испади више не би дешавали. Знате шта би рек'о доктор Арсла, ба? Знате шта би рек'о поводом овог догађаја? Александра Радовић се у овом жирију осјећа као крме у Техерану! АлександраВ, Данче*, Баба and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 39 minutes ago, Караконџула рече Ако су јој рекли, шта је нашла да се прави паметна и школована и да вријеђа све око себе својом образованошћу, држањем и културом. Ја сам стварно фрапиран понашањем чланице жирија, извјесне Александре Радовић. То је тако некултурно, како је није стид, ја сам мор'о дјецу у другу собу одвест', јер то је таква некултура да то народ не може да трпи. Немојте, молим вас, ово је најдобронамјерније што бих желио рећи господ'ну Митровићу. Препоручујем им да ову чланицу жирија што прије одстране да се овакви испади више не би дешавали. Знате шта би рек'о доктор Арсла, ба? Знате шта би рек'о поводом овог догађаја? Александра Радовић се у овом жирију осјећа као крме у Техерану! 3006, Караконџула, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 3 hours ago, Караконџула рече Знате шта би рек'о доктор Арсла, ба? Знао сам да је фазон из Надреалиста, знао сам! RYLAH, АлександраВ, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Како бих рекао, све је ствар пропорције, али обрнуте сразмере. Па тако рецимо међу савременим изданцима древних примата, који се простим језиком називају људи, а на основу узорка из горњег видоја, наилазимо на примерке са великим сисама, или устима (уснама), или пак салдом на девизном рачуну, али авај, истовремено и са "малим мозгом". Због равнотеже, јелте, хоћу рећи усправног хода. АлександраВ, Ћириличар, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 4 hours ago, Милан Ракић рече Рођена је у Богатићу Не каже се у Богатићу, већ у Бога'ћу код Бело'ћа. RYLAH, АлександраВ, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Људи ја уопште не знам ко су ови ликови и чиме се баве а невероватно рођен сам у Србији и већи део живота ту провео, сем ове Даре бубашвабе. Њу сам виђо по Новом Саду и Београду ту и тамо, чујем да је пуцаљка. Караконџула and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 3 hours ago, Караконџула рече Ако су јој рекли, шта је нашла да се прави паметна и школована и да вријеђа све око себе својом образованошћу, држањем и културом. Ја сам стварно фрапиран понашањем чланице жирија, извјесне Александре Радовић. То је тако некултурно, како је није стид, ја сам мор'о дјецу у другу собу одвест', јер то је таква некултура да то народ не може да трпи. Немојте, молим вас, ово је најдобронамјерније што бих желио рећи господ'ну Митровићу. Препоручујем им да ову чланицу жирија што прије одстране да се овакви испади више не би дешавали. Знате шта би рек'о доктор Арсла, ба? Знате шта би рек'о поводом овог догађаја? Александра Радовић се у овом жирију осјећа као крме у Техерану! Uz svo duzno postovanje prema doticnoj al brate ona se nasla kompetentnom da nesto prica kandidatima ili da daje glupe komentare a do juce je bila prateci vokal... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 11 hours ago, Жељко рече Људи ја уопште не знам ко су ови ликови и чиме се баве а невероватно рођен сам у Србији и већи део живота ту провео, сем ове Даре бубашвабе. Њу сам виђо по Новом Саду и Београду ту и тамо, чујем да је пуцаљка. Ма јок бре, жена на месту. Начитана. АлександраВ, Баба and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 33 minutes ago, 3006 рече Ма јок бре, жена на месту. Начитана. Јел има неко контакт од Даре Бубашвабе ако је начитана мислио сам да је ангажујем да пише текстове Караконџула, Драшко, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука