Jump to content

Како до Ћирилице на тастатури

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пошто нисам хтео да спамујем ево за оне који незнају. Врло једноставно само пратите пажљиво

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Е,па,Сваровски,много ти хвала.

Коначно сам успела,захваљујући упутству које си објавио,да дођем до ћирлице на тастатури,само да савладам распоред знакова и слова.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Коначно сам успела,захваљујући упутству које си објавио,да дођем до ћирлице на тастатури,само да савладам распоред знакова и слова.

За почетак, узми самолепљиве налепнице...

На исти начин додаје се класична латиница.

Подели на овим сајтовима

Хвала,Оља,то је одлично решење. 1317_womens hvala

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

0442_feel  10900 0110_hahaha

Нема на ћему !!  0442_feel

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...