Ненад Р. Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Ја сам од како сам се пријавио на форуму, полако све више одкривао своје право име. Неле, Ненад. и Ненад Р.Ја не видим разлига зашто би своје име мењали. Нисам за то да неко мора да стави пуно име и презиме, али нисам ни за то да се неко у потпуности крије иза другог имена. Лидија Миленковић, Mилена КШ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 2 hours ago, Ненад Р. рече Неле, Ненад. и Ненад Р Ostar zaokret, nema sta... ВИЛМА, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 5 minutes ago, obi-wan рече Ostar zaokret, nema sta... Da je tajni agent nikad ga ne bi provalili Nele malo se salim nadam se da se ne ljutis. Лидија Миленковић, Ненад Р., АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Inace, ime je brend, kao sto je "Zuta osa" brend, zamislite sad da vlasnik kaze "nije zuta Osa nego Braon bumbar", pa na sta bi to licilo, ja najsnaznije apelujem na sve vas da ne menjate imena tako olako, nomen esto omen, pa nisu dzabe to rekli Latini, sta mislite, da su oni tek tako menjali imena na njihovim forumima? Eee, pa normalno da nisu, a znate kako to ide - danas ime, sutra ko zna sta jos mozete da promenite, ne daj Boze pol i sta ti ja znam, svasta ljudima padne na pamet, sa malim se pocinje! Лапис Лазули and Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 28 minutes ago, obi-wan рече Ostar zaokret, nema sta... . АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Zivana se nesto zbunila, izgleda se pronasla u "kritiKi"... АлександраВ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 7 hours ago, Живана рече I moj novi nik ima "istoriju", tacnije tako me prozvao iguman jednog manastira pre nekih 20ak dana jer sam bila bolesljiva nesto kad smo stigli , i on kao da ozdravim nazove me Zivana, i drugari nastave tako da me zovu i meni se bas svidelo znacenje reko super mi ide uz ovaj pravoslavni forum nekako je etno Znači li ti da možemo od milošte da te zovemo Zivkica ? Лапис Лазули, Kaludjerovic Sreten, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Арсенија никад није мењала nick, то да се прибележи! БанеЛ, за разлику од ње, имао је хиљаду надимака, али због сенилности, не може да се сети. Ди је мој мопед? @Arsenija Је ли, Арсо, које(и) nick(ове) си имала? Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 42 minutes ago, Живана рече Da je tajni agent nikad ga ne bi provalili Nele malo se salim nadam se da se ne ljutis. Ма никако се не љутим. Овакве ствари улепшавају дан. Лидија Миленковић, obi-wan, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 16 minutes ago, obi-wan рече Zivana se nesto zbunila, izgleda se pronasla u "kritiKi"... i od srama zbrisala sa foruma na 5 min brisite ono mi se zabagovalo na tel nesto, a taman sam htela da pohvalim argumente u kritiki kako su zabavni i ubedljivi obi-wan, Ненад Р. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 10 minutes ago, Arsenija рече Znači li ti da možemo od milošte da te zovemo Zivkica ? Ako je od miloste ne branim Arsenija and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 55 minutes ago, obi-wan рече Ostar zaokret, nema sta... Вала јесте, можда сам мало претерао. Џуманџи, АлександраВ, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 7 minutes ago, БанеЛ рече Арсенија никад није мењала nick, то да се прибележи! БанеЛ, за разлику од ње, имао је хиљаду надимака, али због сенилности, не може да се сети. Ди је мој мопед? @Arsenija Је ли, Арсо, које(и) nick(ове) си имала? Pre ovog samo jedan . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 18 minutes ago, obi-wan рече Zivana se nesto zbunila, izgleda se pronasla u "kritiKi"... U pravu si za brend, sad bi stvarno bilo bez veze da ti promijenis ime, osim da ga zamijenis za stvarno, ali uvijek uz napomenu, Obi. Ja se uvijek zalijepim za prvo ime, zapamtim ime i/ili avatar i moj neki utisak licnosti, i ne volim te promjene, npr. 'Zivana' za mene nije cak ni Jelena, uvijek Lapis... Mislim da je Lepi Laki rekorder u mijenjanju nomena/omena Zamislite sta bi bilo kad bi Dzesi mijenjala i imena ko avatare... Ja sam dosljedna sa imenom svojim krstenim, mada ne toliko sa avatarima. Divim se ljudima koji nisu mijenjali ni ime ni avatar, to su stabilne licnosti! Биљана, Sanja Т., Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 @Arsenija На тај сам налетео негде. Нећу да те одајем. Пст, конспирација! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука