Jump to content

Остадох без текста....

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 31
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Ovo je lek  4chsmu1 to su sve slabici koi secu vene itd.... 

Ako su slabići koji seču vene i još ih umlatimo kaki li će tek ondak biti?

Valjdace da se opamete sto ga vise hranis to ce vise da laje , a ovako bice jedanput za navek .

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

А људи ово са емовцима и готима није зез уопште.

Деца се не зезају, шта вам је. Они то заозбиљно.  0442_feel

Тачно је Оља, ова деца се не шале.

Нажалост имам пример из ближе околине детета,које су родитељи  једва отргли

из тих Емо-ваца. 0110_hahaha 0110_hahaha

Да не звучим као брат Дибидус.Али ово је стварност.

Ово дете је имало 15.г.,пуно је било на интернету, желело је из досаде нешто необично,

онда упаде у њихово друштво, и једва, једва је спасоше.

Баш деструктивно је то све било.

Сада је променило друштво,интересује се за нормалне ствари,Хвала Богу. 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Ovo je lek  0110_hahaha to su sve slabici koi secu vene itd.... 

Ako su slabići koji seču vene i još ih umlatimo kaki li će tek ondak biti?

Valjdace da se opamete sto ga vise hranis to ce vise da laje , a ovako bice jedanput za navek .

Веруј ми да у овом случају који знам ,батине не би ништа решиле.

Овде је била у питању стрпљива борба родитеља у договору са свештеником и психологом,

шта и како радити корак по корак.

0442_feel

Подели на овим сајтовима

Пре 5 минута добио сам јаје са неким зомбијем, а јаје је зелено. Срећом дотићна особа је била далеко од мене ...  Hristos vaskrse

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Мислим да то што си ти написала,Мирођјо,и јесте једини начин да се та деца извуку и врате на прави пут.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Хахахаа, има их разних, мрско ми да постављам још... али ово је са једног смјешног сајта, немају везе са Васкрсом, наравно...  :smiley:

А за она јаја са почетка теме, и њих сам видила на том сајту...неко је преузео па ставио на фб профил... али, колико сам схватила, неко их је намјерно поставио, мало да удари контру? Ц,ц,ц...

Подели на овим сајтовима

Пре 5 минута добио сам јаје са неким зомбијем, а јаје је зелено. Срећом дотићна особа је била далеко од мене ...  crossrc

Шега је исто што и подвале,

зато напред брале... vaistinu

isus-sinai

Подели на овим сајтовима

Пре 5 минута добио сам јаје са неким зомбијем, а јаје је зелено. Срећом дотићна особа је била далеко од мене ...  isus-sinai

Шега је исто што и подвале,

зато напред брале... 4chsmu1

vaistinu

crossrc

:) smej.gif 10900

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...