Гости Guest Оливера Написано Април 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2010 А људи ово са емовцима и готима није зез уопште. Деца се не зезају, шта вам је. Они то заозбиљно. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Ovo je lek 4chsmu1 to su sve slabici koi secu vene itd.... Ako su slabići koji seču vene i još ih umlatimo kaki li će tek ondak biti? Valjdace da se opamete sto ga vise hranis to ce vise da laje , a ovako bice jedanput za navek . http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 А људи ово са емовцима и готима није зез уопште. Деца се не зезају, шта вам је. Они то заозбиљно. 0442_feel Тачно је Оља, ова деца се не шале. Нажалост имам пример из ближе околине детета,које су родитељи једва отргли из тих Емо-ваца. 0110_hahaha 0110_hahaha Да не звучим као брат Дибидус.Али ово је стварност. Ово дете је имало 15.г.,пуно је било на интернету, желело је из досаде нешто необично, онда упаде у њихово друштво, и једва, једва је спасоше. Баш деструктивно је то све било. Сада је променило друштво,интересује се за нормалне ствари,Хвала Богу. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Ovo je lek 0110_hahaha to su sve slabici koi secu vene itd.... Ako su slabići koji seču vene i još ih umlatimo kaki li će tek ondak biti? Valjdace da se opamete sto ga vise hranis to ce vise da laje , a ovako bice jedanput za navek . Веруј ми да у овом случају који знам ,батине не би ништа решиле. Овде је била у питању стрпљива борба родитеља у договору са свештеником и психологом, шта и како радити корак по корак. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Пре 5 минута добио сам јаје са неким зомбијем, а јаје је зелено. Срећом дотићна особа је била далеко од мене ... Hristos vaskrse http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Мислим да то што си ти написала,Мирођјо,и јесте једини начин да се та деца извуку и врате на прави пут. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Хахахаа, има их разних, мрско ми да постављам још... али ово је са једног смјешног сајта, немају везе са Васкрсом, наравно... :smiley: А за она јаја са почетка теме, и њих сам видила на том сајту...неко је преузео па ставио на фб профил... али, колико сам схватила, неко их је намјерно поставио, мало да удари контру? Ц,ц,ц... О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Пре 5 минута добио сам јаје са неким зомбијем, а јаје је зелено. Срећом дотићна особа је била далеко од мене ... crossrc Шега је исто што и подвале, зато напред брале... vaistinu isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Пре 5 минута добио сам јаје са неким зомбијем, а јаје је зелено. Срећом дотићна особа је била далеко од мене ... isus-sinai Шега је исто што и подвале, зато напред брале... 4chsmu1 vaistinu crossrc smej.gif 10900 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Е дакле, Жељко кад изврне :-)))) crossrc Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Ма не, деца се мало шалила...Ух! sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука