Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ Овоје тај ЦАР ко ји ће да дође. А онда ћеда буде плач и шкргут! Светлосна формула Спасојина је израчунала GeniusAtWork and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 28 minutes ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Даму поносно држим час из наше СРБске историје. Treba to skruseno. Prepodobno. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 2 minutes ago, Џуманџи рече Treba to skruseno. Prepodobno. Изволи! Који те део интереесује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Кафаница. Ја наручујем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 2 minutes ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Изволи! Који те део интереесује Zanima me najprepodobniji period Srbske istorije. I zasto komuniciras sa mnom kada koristim tzv. latinicno pismo? Јелена011 and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Извињајем се свим оБОЖоавоцима ИСТИНЕ, али су мени забранили да пишем и могу само овде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 1 minute ago, Џуманџи рече Zanima me najprepodobniji period Srbske istorije. I zasto komuniciras sa mnom kada koristim tzv. latinicno pismo? Мени то не смета. и први апостоли су ишли и говорили свима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 2 minutes ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Извињајем се свим оБОЖоавоцима ИСТИНЕ, али су мени забранили да пишем и могу само овде Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 27 minutes ago, Ignjatije рече Овог пута је наш самурај изгубио смисао за камуфлажу док се бори троловском тактиком. Нису ни самураји оно што су некада били. Е, наш Василије.. Није он Потпуно други стил. А и није поменуо до сада...знаш већ кога https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Управо сада, Снежана рече То је предсавник СРБског сељака како га је предсавио масон писац ковчаевић. Тако неће моћи у ЦАРству Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 2 minutes ago, GeniusAtWork рече Није он Потпуно други стил. Da nije Miroljub? GeniusAtWork and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 3 minutes ago, GeniusAtWork рече Није он Потпуно други стил. А и није поменуо до сада...знаш већ кога Мирољуб је доваљан Помињање атјеца ***** било би превише провидно. Него, како он као "гост" наизглед банован и даље пише? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 1 minute ago, Џуманџи рече Da nije Miroljub? Ако није Душан, није нико Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Најлепши стихови посвећени жени Хеј, жено моја Чаша пуна, ко да мене гледа ко да мене гледа попио бих, ал' ми жена не да ал' ми жена не да Моја жено, моја паметна главо моја паметна главо ракија је оно пиће право оно пиће право Жено моја, Жено моја, моје миловање нећу пити, нећу пити више, а ни мање Празна чаша боде моје очи боде моје очи 'ајде, жено, једну још наточи једну још наточи Шљива права, од ње се цркава од ње се цркава ко је пије цркнуће и прије цркнуће и прије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 1 minute ago, Ignjatije рече Него, како он као "гост" наизглед банован и даље пише? Овај подфорум где је тема је тако подешен да могу и гости (значи нерегистровани посетиоци и неулоговани чланови) да пишу. Пробај, излогуј се и видећеш да и даље имаш опцију да пишеш. Само ставиш неко име и цепаш. Видиш да он уопште и нема профил, баш зато што је гост. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука