Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 5 hours ago, Zayron рече Zanimljivo koliko je dislektika medju njima, "govor išaretom" (govor tijela) bi im bio onda više k uspjehu, bolje bi im bilo razumjet. Taj gore niti je razumio tom pisanom textu niti napisao šta razumljivog kao komentar, nadam se da je to taj isti. http://bit.ly/2d9hwAd Само си ти надај. Латинско лукавство неће довка трајати! Наш чувени теолог Владимир Димитријевић каже за вас да сте лукави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 5 hours ago, Avocado рече Ne znam kako bilo ko normalan u 21. veku može da se zalaže za potpunu zabranu abortusa, tj. za to da se npr. zabrani abortus silovanim ženama. To čak nije ni pogrešno usmeren pokušaj dobrote, već čisto zlo i sadizam. Ево ја сам нормална и смтрам да су феменисзми и све то око права жена направили све ово. Абортус треба спречити. Научно је доказано да све то штети народу и размножавању једне нације и броју људи. Не може то тако! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 4 hours ago, cloudking рече Dereticu, ti li si? А теби смета наш угледни професор и посланик странке нашег неуништивог и вечмог командамта Аркана? Да си чито мало више њега, не би се шалио са том громадом. И чувени професор Петровић Мирољуб, Професор Доктор и угледни теолог којем су врата многих наших црква широм отворен то тврди! Само се смеј те! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Ја и сада чекам свако га да изиђе на црту. Даму поносно држим час из наше СРБске историје. Ви сте овде СРПи. Само би секли. Не може то сечење братјо за увек! Ај да одемримо снаге! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 2 minutes ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече А теби смета наш угледни професор и посланик странке нашег неуништивог и вечмог командамта Аркана? Да си чито мало више њега, не би се шалио са том громадом. И чувени професор Петровић Мирољуб, Професор Доктор и угледни теолог којем су врата многих наших црква широм отворен то тврди! Само се смеј те! Sta ti je, kako nisam citao?! I cak sam deretica gledao u emisijama i na raznim tribinama po youtubu i pod punom odgivornoscu stojim iza svojih reci da veceg klovna i budaletinu majka srbija nije odavno iznedrila. A ti si trol АлександраВ, Paradoksologija and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 4 minutes ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Ја и сада чекам свако га да изиђе на црту. Даму поносно држим час из наше СРБске историје. Ви сте овде СРПи. Само би секли. Не може то сечење братјо за увек! Ај да одемримо снаге! Uf, ne mozes ovako... preterujes sa slovnim i gramatickim greskama. Nadji meru i niko nece da te provali da trolujes... Ali ne odustaj... vredno radi i uci i jednog dana mozda stignes do casnog trolovskog reda dzedaja muramase... АлександраВ, Ignjatije, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 2 minutes ago, cloudking рече Sta ti je, kako nisam citao?! I cak sam deretica gledao u emisijama i na raznim tribinama po youtubu i pod punom odgivornoscu stojim iza svojih reci da veceg klovna i budaletinu majka srbija nije odavno iznedrila. A ti si trol Срамте би ло! молим, уреднике да снкцинишу овог трола! као те ниује срамота да једног академика називаш будалетином! Видм ја овде да су све искрене патриоте овде за вас тролови. срам вас бре би ло! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 2 minutes ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Срамте би ло! молим, уреднике да снкцинишу овог трола! као те ниује срамота да једног академика називаш будалетином! Видм ја овде да су све искрене патриоте овде за вас тролови. срам вас бре би ло! Kako tebe nije sramota da budaletinu nazivas akademikom! Hihi sto je zabavno Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 4 minutes ago, cloudking рече Uf, ne mozes ovako... preterujes sa slovnim i gramatickim greskama. Nadji meru i niko nece da te provali da trolujes... Ali ne odustaj... vredno radi i uci i jednog dana mozda stignes do casnog trolovskog reda dzedaja muramase... Не знам ја ко су ти ти мурамаси, али дуго пратим ваше писање и свестан сам да сте у за БЛУДИ GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Управо сада, Guest РускоСРБСКИЦар рече Не знам ја ко су ти ти мурамаси, али дуго пратим ваше писање и свестан сам да сте у за БЛУДИ Ja sam uvek za BLUD! Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Овог пута је наш самурај изгубио смисао за камуфлажу док се бори троловском тактиком. Нису ни самураји оно што су некада били. Е, наш Василије.. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 6 hours ago, Zayron рече Ti slučajevi su već obuhvaćeni takvim zakonima, medicinski indikovanih abortusa se zabrana ne tiče, naravno da zabrana nije i ne može biti apsolutna. Zabrana je ciljena glavno na socijalno motivisane abortuse (dakle te bez medicinskih indikacija). Inače život majke ima prednost osim ako ona sama ne odluči suprotno. U Poljskoj su sad na vlasti konvzervativci i u Parlamentu i u vladi i spremaju zakon o potpunoj zabrani abortusa a žene protestuju.. Na protest ih se sprema 33.000 formom nedolaska na radno mjesto (štrajk) ali kako je u Poljskoj 20 miliona stanovnika onda je taj broj demonstranata /demonstratki prije kap u more i bez većeg značaja. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/415958-zeny-v-polsku-jdou-do-stavky.html И код нас се догодио једн случај где је мајка жртвовала свој живот да би спасила дете. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 6 hours ago, Zayron рече Ti slučajevi su već obuhvaćeni takvim zakonima, medicinski indikovanih abortusa se zabrana ne tiče, naravno da zabrana nije i ne može biti apsolutna. Zabrana je ciljena glavno na socijalno motivisane abortuse (dakle te bez medicinskih indikacija). Inače život majke ima prednost osim ako ona sama ne odluči suprotno. U Poljskoj su sad na vlasti konvzervativci i u Parlamentu i u vladi i spremaju zakon o potpunoj zabrani abortusa a žene protestuju.. Na protest ih se sprema 33.000 formom nedolaska na radno mjesto (štrajk) ali kako je u Poljskoj 20 miliona stanovnika onda je taj broj demonstranata /demonstratki prije kap u more i bez većeg značaja. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/415958-zeny-v-polsku-jdou-do-stavky.html *Имамо тачније 38 милиона становника. Само овај протест је инспирисан опет више против нове владе, него против закона. Сад у Пољској закон у вези тога се сматра компромисом, пошто дозвољава се абортус само кад трудноћа је плод силовања (само до 12 седмице од зачећа), врло угрожен је живот мајке или кад зна се, да дете родиће се са дефектима, која угрожавају његову животу. АлександраВ and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 12 minutes ago, cloudking рече Ja sam uvek za BLUD! ВИДИ се! 12 minutes ago, cloudking рече Kako tebe nije sramota da budaletinu nazivas akademikom! Hihi sto je zabavno Ти једног човека који је се упокојио и који је живот свој дао за СРБску ствар називаш тако. Нека те дете, ти само ради свој посо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 4 minutes ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече ВИДИ се! Ти једног човека који је се упокојио и који је живот свој дао за СРБску ствар називаш тако. Нека те дете, ти само ради свој посо! Sta bre? Umro Deretic? Kad? Nisam znao... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука