Jump to content

Ich versuche, Deutsch zu lernen!

Препоручена порука

On 1.2.2018. at 13:12, Марина Савковић рече

У Босанској Дубици народ годинама иде на кафу "код Зурића".

Кафана се зове "Zürich"...

Ja sam iz Dubice, nešto ne znam za taj kafić :coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Ariadna рече

@Марина Савковић mislim i da je polaganje za sertifikate Geteovog instituta teze nego ovo drugo, neko mi reče. 

Хеј, не знам поуздано, јер сам само на Гете институту полагала (мада, пре доста година), али сам исто као и ти чула да су ÖSD, TELC, DaF много лакши. Моје искуство је да је то један озбиљан испит, који ако се озбиљно припреми, може лако да се положи. Нема оних питања која намерно поткачују, све је поштено. И полажу људи, ево и ја сам положила, тако да није немогуће. Зато не верујем у тешко, него у "знам" и "не знам". :)

пре 10 часа, geronymo рече

Ja sam iz Dubice, nešto ne znam za taj kafić :coolio:

Мени је то причала другарица из Бањалуке и стварно је претрано добра фора. :D Можда је то нека кафана од оних "на лакат", коју ниси запазио. Обрати пажњу док шеташ... :)

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Марина Савковић рече

Хеј, не знам поуздано, јер сам само на Гете институту полагала (мада, пре доста година), али сам исто као и ти чула да су ÖSD, TELC, DaF много лакши. Моје искуство је да је то један озбиљан испит, који ако се озбиљно припреми, може лако да се положи. Нема оних питања која намерно поткачују, све је поштено. И полажу људи, ево и ја сам положила, тако да није немогуће. Зато не верујем у тешко, него у "знам" и "не знам". :)

Ja sam polagao ÖSD i nije teško u Austriji, manje traže nego u Banjojluci.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Марина Савковић рече

Мени је то причала другарица из Бањалуке и стварно је претрано добра фора. :D Можда је то нека кафана од оних "на лакат", коју ниси запазио. Обрати пажњу док шеташ... :)

A što se tiče kafana , jako ih dobro poznajem ne samo u Dubici već puno puno šire. 

A kao fora je extra , jer da je ima sigurno bi tako bilo.

P.S. uplaši me da sam promašio tu kafanu:scratch_head:

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, geronymo рече

A kao fora je extra , jer da je ima sigurno bi tako bilo.

Хеј, па чекај, не бих да остане на томе да није истина. :) Ја сам то чула као истину, само што је плус и смешно. Кад ти чујеш за кафу код Зурића, онда потврди. А до тада је истина. :)

1 hour ago, Endorfin13 рече

Es ist nich muss in Belgrade zu treffen  aber auch in Kafana in Dubicha 

:D

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...