geronymo Написано Јул 16, 2018 Пријави Подели Написано Јул 16, 2018 On 1.2.2018. at 13:12, Марина Савковић рече У Босанској Дубици народ годинама иде на кафу "код Зурића". Кафана се зове "Zürich"... Ja sam iz Dubice, nešto ne znam za taj kafić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 пре 15 часа, Ariadna рече @Марина Савковић mislim i da je polaganje za sertifikate Geteovog instituta teze nego ovo drugo, neko mi reče. Хеј, не знам поуздано, јер сам само на Гете институту полагала (мада, пре доста година), али сам исто као и ти чула да су ÖSD, TELC, DaF много лакши. Моје искуство је да је то један озбиљан испит, који ако се озбиљно припреми, може лако да се положи. Нема оних питања која намерно поткачују, све је поштено. И полажу људи, ево и ја сам положила, тако да није немогуће. Зато не верујем у тешко, него у "знам" и "не знам". пре 10 часа, geronymo рече Ja sam iz Dubice, nešto ne znam za taj kafić Мени је то причала другарица из Бањалуке и стварно је претрано добра фора. Можда је то нека кафана од оних "на лакат", коју ниси запазио. Обрати пажњу док шеташ... geronymo је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ariadna Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 @Марина Савковић čestitam, Marina! Meni je drugarica rekla da je njen momak 6 godina isao na kurs i po Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 пре 8 часа, Марина Савковић рече Хеј, не знам поуздано, јер сам само на Гете институту полагала (мада, пре доста година), али сам исто као и ти чула да су ÖSD, TELC, DaF много лакши. Моје искуство је да је то један озбиљан испит, који ако се озбиљно припреми, може лако да се положи. Нема оних питања која намерно поткачују, све је поштено. И полажу људи, ево и ја сам положила, тако да није немогуће. Зато не верујем у тешко, него у "знам" и "не знам". Ja sam polagao ÖSD i nije teško u Austriji, manje traže nego u Banjojluci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 пре 8 часа, Марина Савковић рече Мени је то причала другарица из Бањалуке и стварно је претрано добра фора. Можда је то нека кафана од оних "на лакат", коју ниси запазио. Обрати пажњу док шеташ... A što se tiče kafana , jako ih dobro poznajem ne samo u Dubici već puno puno šire. A kao fora je extra , jer da je ima sigurno bi tako bilo. P.S. uplaši me da sam promašio tu kafanu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 18, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2018 da li postoji u Bg aktivna grupa za učenje , vežbanje, održavanje "kondicije" u govorenju Deutsch Sprache? tzv. Stammtisch ? Es ist nich muss in Belgrade zu treffen aber auch in Kafana in Dubicha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 18, 2018 Пријави Подели Написано Јул 18, 2018 пре 16 часа, geronymo рече A kao fora je extra , jer da je ima sigurno bi tako bilo. Хеј, па чекај, не бих да остане на томе да није истина. Ја сам то чула као истину, само што је плус и смешно. Кад ти чујеш за кафу код Зурића, онда потврди. А до тада је истина. 1 hour ago, Endorfin13 рече Es ist nich muss in Belgrade zu treffen aber auch in Kafana in Dubicha geronymo је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 Schritte_international_4_-_kursbuch_und.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 schritte_international_5_-_kursbuch_und_arbeitsbuch.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 Erich_Maria_Remarque_-_Im_Westen_nichts_Neues.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 https://www.dw.com/sr/rubrike/s-10682 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 https://www.duden.de/rechtschreibung/Duft Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 18, 2018 Пријави Подели Написано Август 18, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 19, 2018 Пријави Подели Написано Август 19, 2018 geronymo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 19, 2018 Пријави Подели Написано Август 19, 2018 http://onlinerecnik.com/recnik/srpski/nemacki/tanina https://hr.glosbe.com/hr/en/tanin https://www.dict.cc/?s=sourness Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука