Jump to content

"Неукроћене" и џангризаве жене и "егоцентрични",себични и незрели мушкарци

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Mada me zasmijava kada neki impotentam,neotesan tip, izrazava zelja da bi ON

imao jaku zelja da pali shamarchine i tako po njegovom ukroti zenu.

kov kov

Ја бих пре рекао да је тај "неукроћен" тип.. sFun_bat.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' />

Подели на овим сајтовима

Такви људи се зову насилници.И нису само неотесани, од њих треба бежати.

А џангризаве жене?Њима је у детињству нечега недостојало.Или бољег васпитања,

или родитељске љубави.

Мислим да оба недостатка производе код жена када одрасту психичке проблеме,ако

су нервозније по пририди. :cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Да, и то је питање, колику улогу имају "џангризаве и неукроћене" мајке у васпитању "незрелих и себичних", па и феминизираних мушкараца (синова).... ?!  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

ma ako se oni vole,naći će načina da se zadovolje...nema tu ni mali penis ni veliki penis.... kraj citata-otac justin tasić

sve ostalo je posledica nedostatka ljubavi  :cheesy:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

bravo za temu,lj.... mada,moram reći da mi je naslov nejasan bio... sFun_bat

sva sreća pa je tu maša da nam objasni i prevede....  :cheesy:

sad će i prevod....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ma ako se oni vole,naći će načina da se zadovolje...nema tu ni mali penis ni veliki penis.... kraj citata-otac justin tasić

sve ostalo je posledica nedostatka ljubavi  crvenilo

confused crvenilo wc joj confused 0110_hahaha klapklap  klapklap  otac je zakon nemam reci ...

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Кад само помислим на све оне џангризаве жене које сам упознао у животу,душа ме страховито боли...толико да људи помисле да сам душевни болесник.0104_cheesy

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Кад само помислим на све оне џангризаве жене које сам упознао у животу,душа ме страховито боли...толико да људи помисле да сам душевни болесник.0104_cheesy

Cuti ,kad nisi ozenio neku takvu...Salim se...

Licno ne poznajem ni jednu zenu da nije dzangrizava,tu ukljucujem i sebe.Jadan moj muz sa mnom...Sva sreca,te ne poznajem ni jednog zrelog i nesebicnog muskarca,ha,ha,ha.

Tesko,kad se o svemu razmlisli,svi smo mi po malo ovakvi,hteli ili ne...Svaki dan u braku je nov i razlicit,kao i vreme...

Подели на овим сајтовима

Cuti ,kad nisi ozenio neku takvu...Salim se...

Моја жена је дивна и слобода говора ми је загарантована...могу да причам у себи или ван себе. 0104_cheesy

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Све то проистиче из недостатка љубави...недостака љубави...недостатка љубави...

Звучи оштро али сигурна сам да их родитељи нису довољно волели када су били мали или им нису посветили довољно пажње...У сваком случају у том грму лежи зец..

Зато им тај недостатак треба надокнадити,јер траже више...једино љубав мења,једино она подстрек даје...

Тако да када моја маћеха дође и крене да ми проповеда о свом беспрекорном животу  цинично ме подређујући...ја само речем..ходи да те загрлим..видим фали ти  :D

Наравно није то сваки пут тако...али најбољи  резултати следе , уз такву реакцију...  170fs799081

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Kaко се ви борите против негативних људи? И каква су ваша искуства? Ево ја нпр. имам у својој породици члана који све види црно и толико негативно гледа на све, и нико не ваља, и стално галами и урла на друге.Ја углавном игноришем, некад ми пође за руком да ме нимало не дотакне, а некад ми исцрпи сваку позитиву из мене. Молитва помаже, али ја заиста не могу да останем потпуно хладна на све то.А и жао ми да неко мој тако пропада.Има ли неко некакав приједлог како да помогнем себи и њему?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...