selkoba Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 U zadnje vrijeme je postala moda da se odredjena grupa ljudi naziva vehabijama.Taj izraz jei u Bosni i u NJemackoj a i u drugim drzavam uhvatio korijen a mi muslimani smo na to malo "alergicni". Volio bih znati sta vi kao Hriscani o tome znate i mislite Kratko na to Jedno od Allahovih lijepih Imena je i EI-Vehhabu - Koji mnogo poklanja Na ovo samo jedan Ajet Kuran 3:103 Svi se čvrsto Allahova užeta držite i nikako se ne razjedinjujte! I sjetite se Allahove milosti prema vama kada ste bili jedni drugma neprijatelji, pa je On složio srca vaša i vi ste postali, milošću Njegovom, prijatelji; i bili ste na ivici vatrene jame, pa vas je On nje spasio. Tako vam Allah objašnjava Svoje dokaze, da biste na pravom putu istrajali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Dobra tema!Pošto si je ti postavio brate zamolio bih te da napišeš svoje gledište o ovoj temi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Brate Enize rado bih prvo da cujem nase domacine sta misle o tome.Svi pricaju o Vehabijama pa ocekujem i da imaju odredjeno misljenje i znanje o tome ko su oni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 За почетак овај видео Vehabije ruse binu Balkanike Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Покојни Јусуф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Mislim da su oni plaćeni zato što nose bradu i kratke pantalone a i ako im se žena pokriva Aна Хранисављевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2010 За почетак овај видео Vehabije ruse binu Balkanike Molim objasni mi negativnu konotaciju koju sadrze ova dva videa i sta je to sto zelis da porucis? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Mislim da su oni plaćeni zato što nose bradu i kratke pantalone a i ako im se žena pokriva a ja ti kazem da to sto ti mislis imas apsoltuno pravo na to posto je to jos uvijek TVOJE MISLJENJE i nema nista sa stanjem na terenu i u stvarnosti zajednickog zato na temu "Vehabizma" bilo bi dobro imati neke kompletne navode ili izjave doticnih vjerskih celnika pa onda mozemo o tome pricati. A nekad poslije cemo ako Bog da o tome kako je sam termin vehabizam i ono sto vecina pod tim podrazumijeva samo medijska varka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Možda vehabizam kao i zilotizam prestavljaju nešto pozitivno,u svom izvoru,ali ni vehabije niti ziloti ne opravdavaju ime koje su uzeli sami ili smo im mi prišili! U ova dva snimka se vidi evidentno demonsko prisustvo u ovim ljudima,nigde ja Boga ne vidim u ovim fanaticima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 За почетак овај видео Vehabije ruse binu Balkanike Molim objasni mi negativnu konotaciju koju sadrze ova dva videa i sta je to sto zelis da porucis? Ја ништа позитивно не видим, и у првом и у другом видеу. Молим Те, кажи шта је то позитивно што се руши бина Балканике? Или ово учење хоџа? Да ратујемо против таквих и убијамо, валахи, валахи... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Гледај ово Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Jel taj vehabija živ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Hristos vaskrse, zašto si naučniče postavio ovu temu na pravoslavni forum,i to pod međureligijski dijalog?!, kada se radi o pitanju koje trebamo rješavati unutar svojih okvira, a ne druge smarati tim. Šta je vehabizam?, pa osim toga što su grupa likova koji su "islam" sveli na 4-5 vidljivih i opipljivih stvari, ima tu još mnogo toga... Odem sa jednog foruma baš da se odmorim od ovih gluposti, i nađem ih gdje najmanje očekujem.. Domaćinima neka je sretno i veselo sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Jel taj vehabija živ? nije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Hristos vaskrse, zašto si naučniče postavio ovu temu na pravoslavni forum,i to pod međureligijski dijalog?!, kada se radi o pitanju koje trebamo rješavati unutar svojih okvira, a ne druge smarati tim. Šta je vehabizam?, pa osim toga što su grupa likova koji su "islam" sveli na 4-5 vidljivih i opipljivih stvari, ima tu još mnogo toga... Odem sa jednog foruma baš da se odmorim od ovih gluposti, i nađem ih gdje najmanje očekujem.. Domaćinima neka je sretno i veselo sHa_sarcasticlol Баш си лепо то рекао Саладине, али мислим да Селкоба жели да нам покаже шта је то вехабизам. Мене ваше вехабије подсећају на наше зурлоте (лажне зилоте). Овамо су као добри, верни, а са друге стране не поштују никога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука