Jump to content

Tokom čitanja Vučićevog ekspozea, patrijarhu Irineju se u snu ukazao patrijarh Pavle i otkrio mu šta čeka Srbiju i svet!

Препоручена порука

1 hour ago, Ignjatije рече

Прочитај и остало. Није спрдање са патријархом. Зицер су "вести у огледалу". За разумевање њихове озбиљности потребно је мало више маште. Ако боље анализираш наведена "виђења" схватићеш много више него из "правих" вести. Ако већини смета нека се тема уклони. Мени као православном вернику сигурно циљ није било вређање било кога, а понајмање патријараха и Цркве којој припадам. Није све црно-бело, а хумор је дозвољен.

Можда си ти у праву да је требало цео чланак прочитати, мени с почетка делује некако као спрдња са СПЦ и патријархом...Постоје чланци на које од прве мислим да је штета трошити време, искрено и на ову причу. Додуше и то мало што сам прочитала открива и твој душевни живот и твоја интересовања, тако да, други пут кад видим да си ти отворио тему, заобилазззз... ;)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Тања1 рече

Додуше и то мало што сам прочитала открива и твој душевни живот и твоја интересовања, тако да, други пут кад видим да си ти отворио тему, заобилазззз... ;)

Свачији душевни живот, духовни живот је широк и тешко схватљив. Променљив је, развија се и мења. Нико те не тера да читаш моје теме, али таква генерализација није добра. Теме које сам отварао су веома различитог садржаја. таквог ће и бити у будуће. Можда нешто важно пропустиш. ;)

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Ignjatije рече

Свачији душевни живот, духовни живот је широк и тешко схватљив. Променљив је, развија се и мења. Нико те не тера да читаш моје теме, али таква генерализација није добра. Теме које сам отварао су веома различитог садржаја. таквог ће и бити у будуће. Можда нешто важно пропустиш. ;)

Да разјаснимо. Није генерализација, јер си ти поставио тему, а "вас"  се односи на тебе и извор са којег си је овде пренео, сада нажалост и на сајт админа Ж. који је одобрио. Али то је моје мишљење. И није осуда, него критика. На то се има право. Слажем се да је духовни живот променљив и да се развија, али не верујем да је теби 15. година...или можда јесте? :mahmah:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Тања1 рече

Слажем се да је духовни живот променљив и да се развија, али не верујем да је теби 15. година...или можда јесте?

Јесте 15.... плус толко :)

Развија се, па и мења целог живота. Примера је доста, али није то тема. Критика је увек добродошла.

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, Жељко рече

Стварно Игнације јбт какав је ово текст о патријарху и сновиђењима?!

Ja vam to objasnim. U davna vremena živio je kod nas na južnoj Moravi jedan jasnovidi starac, narodni guslar i prorok iz Vlčnova koji je imao snovidjenje o tom kako će se Morava jednog dana spasiti od velikog problema, baksuzluka i belaja tim što će se ne na njoj već negdje sasvim drugdje roditi veliki i moćni vladar koji će potom radit sve suprotno od tog što njegov narod kao od vladara od njega traži, vodiće ih tamo gdje oni ne žele a ne ispunjavati uopšte ništa od toga što oni od njega očekuju. Drvenu spomen bistu tog proroka možete vidjet odmah na početku ovog prvog videa dole ispod od 17 do 23 sekunde.

Moravski Černohorci Vlčovjane

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, Ignjatije рече

Јесте 15.... плус толко :)

Примера је доста, али није то тема.

Ево Zayron ће ти писати на тему и да је детаљно обради. :D

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Тања1 рече

Ево Zayron ће да ти пише на тему и да је детаљно обради. :D

Već sam objasnio, patrijarhova snovidjenje su u vezi s tim snovidjenjima tog proroka iz Vlčnova i njihov su dalji nastavak jer izgleda patrijarhu se objavilo ko je ta zagonetna osoba koja se zamalo rodila na Moravi ali ju je Bog od toga zagovorom svete solunske braće u posljednji trenutak spasio, no morao se roditi zato na nekom drugom mjestu na primjer opet u rijeke Morave ili blizu nje.

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Zayron рече

Ja vam to objasnim. U davna vremena živio je kod nas na južnoj Moravi jedan jasnovidi starac, narodni guslar i prorok iz Vlčnova koji je imao snovidjenje o tom kako će se Morava jednog dana spasiti od velikog problema, baksuzluka i belaja tim što će se ne na njoj već negdje sasvim drugdje roditi veliki i moćni vladar koji će potom radit sve suprotno od tog što njegov narod kao od vladara od njega traži, vodiće ih tamo gdje oni ne žele a ne ispunjavati uopšte ništa od toga što oni od njega očekuju. Drvenu spomen bistu tog proroka možete vidjet odmah na početku ovog prvog videa dole ispod od 17 do 23 sekunde.

Само си ти фалио са чешким клиповима да забибериш-

6 minutes ago, Тања1 рече

Ево Zayron ће ти писати на тему и да је детаљно обради. :D

Сигурно. Он је део слагалице која теми недостаје.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Ignjatije рече

Само си ти фалио са чешким клиповима да забибериш-

Сигурно. Он је део слагалице која теми недостаје.

Nisu to nikakvi "češki" klipovi već moravski! Jest to dio slagalice, tako vam grah pao što se kaže u Bosni a kockice od LEGA se vam posložile naopako što se kaže danas! Stvarno se Morava spasila od velikog belaja, no, i taj takav se morao negdje rodit, zar ne?

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Zayron рече

Nisu to nikakvi "češki" klipovi već moravski! Jest to dio slagalice, tako vam grah pao što se kaže u Bosni a kockice od LEGA se vam posložile naopako što se kaže danas!

Отворићеш и ти неку тему, полако само. Заиграће и теби Моравац. Гига Моравац. 0513_music:smil443643319dc3d:

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Тања1 рече

Да разјаснимо. Није генерализација, јер си ти поставио тему, а "вас"  се односи на тебе и извор са којег си је овде пренео, сада нажалост и на сајт админа Ж. који је одобрио. Али то је моје мишљење. И није осуда, него критика. На то се има право. Слажем се да је духовни живот променљив и да се развија, али не верујем да је теби 15. година...или можда јесте? :mahmah:

Срам те било!

Не, није ово осуда, већ критика.

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Ignjatije рече

Отворћеш и ти неку тему, полако само. Заиграће и теби Моравац. Гига Моравац. 0513_music:smil443643319dc3d:

Mi zovemo kod nas aktiviste SRS na seminare "Ekološko spaljivanje zastave EU i NATO" - "Ekologické spalovaní vlajky EU a NATO" i slične a vi se otimate ko će prije tamo. Izgleda da je ta mečka zaigrala kod vas a ne kod nas, mi iz tog kola odosmo van a vi se u to kolo gurate i nogama i rukama. I moravska kola su tamo:

Измењено од verum est in beer
Постављати само оно што је тема, а чешка кола у овом случају немају никакве везе са темом.
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Жељко рече

Срам те било!

Не, није ово осуда, већ критика.

Код мене је skam dig, односно 'срам те било' критика. Извини што не живим у твом, него у свом селу. Јеси ли ти цитирао да ме критикујеш? Око чега?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...