Ignjatije Написано Август 10, 2016 Пријави Подели Написано Август 10, 2016 kordun, Aleksandar Ciganović and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 10, 2016 Пријави Подели Написано Август 10, 2016 бледуњава је ова критика Вучића,Бошко двери га је одвалио... Ignjatije, Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Ciganović Написано Август 10, 2016 Пријави Подели Написано Август 10, 2016 Ne znaju oni za Boga..Samo sujeta prsti RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2016 14 minutes ago, Зосима рече бледуњава је ова критика Вучића,Бошко двери га је одвалио... Ево и њега ЛИНК Што јес јес. Остарео Војвода, споро а много прича. Боле је млад и вергла као митраљез. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 10, 2016 Пријави Подели Написано Август 10, 2016 Боленце га је одвалило. Откуд сад одједном сви Боле па Боле....а до јуче, сви ех тај Боле .....где вам је сад Радуле.... Што ти је Црногорац.... хммм Баба је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 10, 2016 Пријави Подели Написано Август 10, 2016 7 minutes ago, Рапсоди рече Боленце га је одвалило. Откуд сад одједном сви Боле па Боле....а до јуче, сви ех тај Боле .....где вам је сад Радуле.... И Радуле је био добар,дапаче одличан! Рапсоди, Аурор and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Добри су били Парови јуче. Нисам испратио баш све свађе, гледао сам само Весну Ривас, Змаја и Брендона док су се свађали, и врло сам задовољан. Juanito, -Владимир-, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Не сме Вучко да одговори на најпростије питање. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 11 hours ago, Зосима рече И Радуле је био добар,дапаче одличан! Добро си то рекао " био добар " , но манимо се прошлости, држимо се будућности, а будућност је у презенту , Боленцету... Но, је ли ово тема о Шешељу или Бошку ? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 14 hours ago, Ignjatije рече Ево и њега ЛИНК Што јес јес. Остарео Војвода, споро а много прича. Боле је млад и вергла као митраљез. Vergla i samo mlati praznu slamu. Seselj je imao daleko najbolju i najkvalitetniju kritiku ekspozea. Ne cudi 3006 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 4 hours ago, RYLAH рече Добри су били Парови јуче. Нисам испратио баш све свађе, гледао сам само Весну Ривас, Змаја и Брендона док су се свађали, и врло сам задовољан. Jersey Shore FTW RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 2 hours ago, Ћириличар рече Seselj je imao daleko najbolju i najkvalitetniju kritiku ekspozea. Ne cudi Једини конкретан. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Ma dajte, i Boska i Sekija je dobro ispeglao Vucko. Nisu mu ni do kolena. Glupava, kvazinacionalna politika bez ikakve perspektive. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Bosko je lepo govorio i dosta stvari je rekao, al stalno duva u jednu te istu tikvu ko da sam na borbazaveru... te GMo te Rusija te natalitet te rusija te porodica te Rusija... stvarno sam se razocarao sto kemtrejls nije ni po-me-nu-o... Ћириличар, Аурор, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Управо сада, cloudking рече Bosko je lepo govorio i dosta stvari je rekao, al stalno duva u jednu te istu tikvu ko da sam na borbazaveru... te GMo te Rusija te natalitet te rusija te porodica te Rusija... stvarno sam se razocarao sto kemtrejls nije ni po-me-nu-o... Млаћење празне сламе... као и цела опозиција. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука