Jump to content

VOJISLAV SESELJ RUSI EKSPOZE VUCICU!!!

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

бледуњава је ова критика Вучића,Бошко двери га је одвалио...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Зосима рече

бледуњава је ова критика Вучића,Бошко двери га је одвалио...

Ево и њега ЛИНК

Што јес јес. Остарео Војвода, споро а много прича. Боле је млад и вергла као митраљез. :)

Подели на овим сајтовима

Боленце га је одвалило.

Откуд сад одједном сви Боле па Боле....а до јуче, сви ех тај Боле .....где вам је сад Радуле....:)

Што ти је Црногорац.... хммм

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Рапсоди рече

Боленце га је одвалило.

Откуд сад одједном сви Боле па Боле....а до јуче, сви ех тај Боле .....где вам је сад Радуле....:)

И Радуле је био добар,дапаче одличан! :dobro:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Добри су били Парови јуче. Нисам испратио баш све свађе, гледао сам само Весну Ривас, Змаја и Брендона док су се свађали, и врло сам задовољан.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

11 hours ago, Зосима рече

И Радуле је био добар,дапаче одличан! :dobro:

Добро си то рекао " био добар " , но манимо се прошлости,  држимо се будућности, а будућност је у презенту , Боленцету...:)

Но,  је ли ово тема о Шешељу или Бошку ? :scratch_head:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

14 hours ago, Ignjatije рече

Ево и њега ЛИНК

Што јес јес. Остарео Војвода, споро а много прича. Боле је млад и вергла као митраљез. :)

Vergla i samo mlati praznu slamu. Seselj je imao daleko najbolju i najkvalitetniju kritiku ekspozea. Ne cudi :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

4 hours ago, RYLAH рече

Добри су били Парови јуче. Нисам испратио баш све свађе, гледао сам само Весну Ривас, Змаја и Брендона док су се свађали, и врло сам задовољан.

Jersey Shore FTW

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Bosko je lepo govorio i dosta stvari je rekao, al stalno duva  u jednu te istu tikvu ko da sam na borbazaveru... te GMo te Rusija te natalitet te rusija te porodica te Rusija... stvarno sam se razocarao sto kemtrejls nije ni po-me-nu-o... :(

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Гости
Управо сада, cloudking рече

Bosko je lepo govorio i dosta stvari je rekao, al stalno duva  u jednu te istu tikvu ko da sam na borbazaveru... te GMo te Rusija te natalitet te rusija te porodica te Rusija... stvarno sam se razocarao sto kemtrejls nije ni po-me-nu-o... :(

Млаћење празне сламе... као и цела опозиција.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...