Гости Guest Написано Август 1, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Slikao sam danas naslovnu stranu jednog blatoida. Šta ono beše znači izdajnik i ko ovde radi protiv interesa zemlje? Neko ko otima od penzionera, građana i privrednika, pa daje subvencije stranim korporacijama da dođu i da budu konkurencija domaćim privrednicima ili neko ko zaista radi svoj posao (zaštitnik građana)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Болест мозга Ronald and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Увлакачи. Што би рекао Слободан Антонић маснокопитари. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Неки дан закачим десетак минута другог дневника РТС... Само о Хрватима причају. Па пресеку са Бакиром. Не свиђа ми се, канда сам нешто слично већ гледао... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука