kordun Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 uzmimo da sam ja primjeran vjernik. sutra umrem, stignem u raj, tamo mi nema mame, tate, babe, koje toliko volim, ajd sto njih nema, nego kako cu bez ono pola ove administracije sa foruma sto nije stiglo u raj, pa to meni ne moze biti raj nego pakao, kako meni moze raj biti raj ako nema onih koje volim tamo, ili Gospod brise po mojoj glavi, ne bi rekao da to radi, sta vi mislite na ovu temu... Јефимија Крунић, Kaludjerovic Sreten, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Negde sam procitala da svetitelji kazu da kad budes pored Gospoda u raju da onda osecas toliki mir radost ljubav da ne mozes osecati nedostatak bliznjih u opste. aliluja, Suncokret54 and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 14 minutes ago, kordun рече uzmimo da sam ja primjeran vjernik. sutra umrem, stignem u raj, tamo mi nema mame, tate, babe, koje toliko volim, ajd sto njih nema, nego kako cu bez ono pola ove administracije sa foruma sto nije stiglo u raj, pa to meni ne moze biti raj nego pakao, kako meni moze raj biti raj ako nema onih koje volim tamo, ili Gospod brise po mojoj glavi, ne bi rekao da to radi, sta vi mislite na ovu temu... Pa može da ih preko dvojih dobrih dela i preko dvog dobrog života u veri pomiluje. Ali se stvara drugi problem, recimo moj burazer koji je veoma verujuć ode u raj, mene nema tamo, da bi mu to bio raj treba mene da bude, sa druge strane Bog prepušta ljudima slobodnu volju, a ja sam svojevoljno odredio da budem ateista i kao takav ne mogu u raj. Znači ovde bog ili poništava moju slobodnu volju ili za mog burazera raj nije raj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Kako rece u jevandjelju ko voli oca ili mater ili zenu ili decu ... vise nego Mene, nije Mene dostojan.Zato bolje da vec ovde i sada postavimo Gospoda na Njegovo prvo mesto. Ћириличар, Чунга Лунга, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 3 minutes ago, *Jелена* рече Kako rece u jevandjelju ko voli oca ili mater ili zenu ili decu ... vise nego Mene, nije Mene dostojan.Zato bolje da vec ovde i sada postavimo Gospoda na njegovo prvo mesto. Ovo je jedan od razloga zbog koga ne bih bio hrišćanin, ne bih slavio tog Boga ni da znam sa 100% sigurnošću da postoji. Zapravo da sam verujuć (da verujem u hrišćansku mitologiju) bio bih neki sotonista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Управо сада, Suncokret54 рече ... какви су то верујући сатанисти... Mislim oni koji "gotive" više palog anđela nego Boga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 5 minutes ago, *Jелена* рече Kako rece u jevandjelju ko voli oca ili mater ili zenu ili decu ... vise nego Mene, nije Mene dostojan.Zato bolje da vec ovde i sada postavimo Gospoda na Njegovo prvo mesto. cekaj malo, ne pricam ja ko je na prvom, a ko na drugom mjestu, ja pricam o ljubavi prema bliznjima, to nam je i jedna od glavnih zapovjesti koju nam otac dade, sta biva sa time na onom tamo svijetu Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 2 minutes ago, Odahviing рече Ovo je jedan od razloga zbog koga ne bih bio hrišćanin, ne bih slavio tog Boga ni da znam sa 100% sigurnošću da postoji. Zapravo da sam verujuć (da verujem u hrišćansku mitologiju) bio bih neki sotonista. Brate ni u sali ne govori da bi bio satanista ni u sali.Samo to ti mogu reci. Bog te nece ubiti ako hulis na Njega dok nepomjanik jedva ceka pozivnicu. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 9 minutes ago, Odahviing рече Ovo je jedan od razloga zbog koga ne bih bio hrišćanin, ne bih slavio tog Boga ni da znam sa 100% sigurnošću da postoji. Zapravo da sam verujuć (da verujem u hrišćansku mitologiju) bio bih neki sotonista. smisao tih rijeci je mnogo dublji nego li ti logika govori na prvu loptu, ovdje se radi o samoj temi spasenja, te rijeci se odnose na to, ti boljeg prijatelja nemas od boga, niko te vise ne voli od njega, on je cak i glavu dao za tebe i nas, a citav smisao zivota ti je spasenje duse, dakle nista od toga nije prece ni majka ni sestra, a kamo li ova jelena npr, ja bi nju prodao za saku karamela Лапис Лазули and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Управо сада, Suncokret54 рече ... прочитај поруку на коју сам ти реплицирао, она је конфузна... Ne znam šta nije jasno, jednino možda reč verujući koju koristim kao čoveka koji veruje u postojanje hrišćanskog boga, a ne kao nekog kome se tom Bogu moli i ide u crkvu. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 6 minutes ago, Suncokret54 рече ... какви су то верујући сатанисти... Kako kakvi su?Pa i djavo zna da Boga ima pa je otpao.To su ti ozbiljni satanisti ne ovi sto divljaju po groblju i tripuju se s nekim crnim pelerinama. kordun, Лидија Миленковић and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 5 minutes ago, kordun рече smisao tih rijeci je mnogo dublji nego li ti logika govori na prvu loptu, ovdje se radi o samoj temi spasenja, te rijeci se odnose na to, ti boljeg prijatelja nemas od boga, niko te vise ne voli od njega, on je cak i glavu dao za tebe i nas, a citav smisao zivota ti je spasenje duse, dakle nista od toga nije prece ni majka ni sestra, a kamo li ova jelena npr, ja bi nju prodao za saku karamela Mnogo je bre to ko bi ti dao celu saku karamela za mene ?! Ccc Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 4 minutes ago, Suncokret54 рече ... све ти знаш, само треба да се опустиш, и верујеш... Pazi i kada bih verovao, ne bih bio u stanju da "volim" ovakvog Boga, to ja pričam. Ne bih mogao da budem Hrišćanin i da verujem da on postoji i da znam da on postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 daj ljudi vi navijate da ja nemam ni jednu karamelu, to je sad vec stvar zavisti i pakosti Suncokret54, Aquilius Cratus and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 12 minutes ago, kordun рече cekaj malo, ne pricam ja ko je na prvom, a ko na drugom mjestu, ja pricam o ljubavi prema bliznjima, to nam je i jedna od glavnih zapovjesti koju nam otac dade, sta biva sa time na onom tamo svijetu Daj Boze pa da vidimo sta biva i ti i ja. A do tada ja verujem da biva sloboda.Ako je Bog na prvom mestu i ispunjava tvoje srce onda ces i bliznje kroz Boga ljubiti sto uvek podrazumeva punu slobodu.I Gospod je plakao i tugovao i celo nebo place za nama, zar mislis da sveti Sava ne place nad Srbima ovog momenta i svakog drgog znajuci da ce mnogi otici kod nepomjanika i mada je to tuga oni su ipak ispunjeni i radosni jer je sam Zivot sama Ljubav prevecna i ne stvorena sa njima. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука