Odahviing Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 2 minutes ago, Sofija_ рече Znam i ja to. Samo draga Dijana, tesko da mi mozemo u slozi opet ziveti, svi zajedno. Ja jednostavno u to ne verujem. Englezi i Francuzi ratovaše 100 godina bez prestanka pa se složiše na kraju, jeste ovo Balkan, ali kada su mogli oni možemo i mi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 1 hour ago, Sofija_ рече Znam i ja to. Samo draga Dijana, tesko da mi mozemo u slozi opet ziveti, svi zajedno. Ja jednostavno u to ne verujem. Никад ни нисмо живјели у слози, што је невјероватно горка истина тек увиђена у задњих 20 година. Ту се слажем. Sofija_ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Управо сада, Ћириличар рече Никад ни нисмо живјели у слози, што је невјероватно горка истина тек увиђена у задњих 20 година. Ту се слажем Eto vidis, konacno smo dosli do zakljucka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 1 hour ago, Sofija_ рече Eto vidis, konacno smo dosli do zakljucka Па добро, ово и није био предмет дебате са мном Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 3 minutes ago, Odahviing рече Englezi i Francuzi ratovaše 100 godina bez prestanka pa se složiše na kraju ne vole se oni, imaju samo zajednicki interes АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 a sad adio, i laku noc, samo da ne sanjam muslimane i hrvate leleeeeeeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 2 minutes ago, Sofija_ рече ne vole se oni, imaju samo zajednicki interes Imam utisak da mi (Bošnjaci i Srbi) i da imamo zajednički interes opet bi se posvađali i ništa od toga ne bi bilo. Mada kako nemamo zajednički interes, zar mir, stabilnost, saradnja u regionu nisu zajednički interesi i nas i njih, pa opet oni našeg premijera (kakav got da je) gađaju kamenicama. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука