obi-wan Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 I? Opet tema dodje na mene, bez mene bi propala, normalno. Odo` u zavod za patente da se registrujem kao brend, nema druge... АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 Ja ne znam Obi kad ti vise ne bi bio Obi ugasili bi se pravoslavni forumi zauvek Mislim neki nikovi su prosto legendarni i bio bi greh staviti sad ime i prezime PS: ma kakvi zavod za patente, neces se leba od toga najesti, ti si prosto Obi, da te oce pare i zgrtanje na bilo koji nacin ne bi bio Obi obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 15 minutes ago, obi-wan рече I? Opet tema dodje na mene, bez mene bi propala, normalno. Odo` u zavod za patente da se registrujem kao brend, nema druge... Верујем да тамо за џедаје нису чули obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 5 hours ago, Јелена011 рече Ja ne znam Obi kad ti vise ne bi bio Obi ugasili bi se pravoslavni forumi zauvek Ja lepo kazem, al` me niko ne slusa... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 5 hours ago, Милан Ракић рече Верујем да тамо за џедаје нису чули Verovatno bi bilo ono (sluzbenik cita molbu/predlog)... "a sta ti ovo znaci 'Jedi', a?! Jedi ti malo, `si cuo!..." Драшко, Милан Ракић, Јелена011 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 13 minutes ago, obi-wan рече Verovatno bi bilo ono (sluzbenik cita molbu/predlog)... "a sta ti ovo znaci 'Jedi', a?! Jedi ti malo, `si cuo!..." obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 On 10.7.2016. at 17:25, Suncokret54 рече ... страховито ми је тешко да мислим, зато се трудим да уђем у срж реченог, а у ономе што сам цитирао из Ваше поруке срж је ова ; неки ће прочитати понешто, и заборавити док се окрену... Митровић Миодрага, и Милене, Мирко мушко, металостругар, мамлаз... опростите што нисмо метнули (турили) наше генералије по реду, како сте изволели искати, Ви... да, када бисте имали моје презиме морали би сте да промените име у Сашка, то ми се много свиђа... Meni Vaše ime nije potrebno,pričamo uopšte, ,tema je otvorena za mišljenja,komentare,predloge,To kada sam napisala da verovatno ovakve monologe ne biste vodili kada biste se predstavili,nije značilo da Vas prozivam da se predstavite,nego neki prokomentarisaše ovde da onim što pišemo predstavljamo sebe,čak i kada je sa nikom,pa rekoh čisto da podsetim zbog Vas. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 10 hours ago, Јелена011 рече Ja ne znam Obi kad ti vise ne bi bio Obi ugasili bi se pravoslavni forumi zauvek Mislim neki nikovi su prosto legendarni i bio bi greh staviti sad ime i prezime PS: ma kakvi zavod za patente, neces se leba od toga najesti, ti si prosto Obi, da te oce pare i zgrtanje na bilo koji nacin ne bi bio Obi Slažem se da su neki nikovi stekli status,ali mislim da fotografija,ali prava,ne bi dovela u pitanje stečenu,zasluženu prepoznatljivost,niti narušila status sa nikom,zašto ne pomisliti,možda bi ta legendarnost samo porasla Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 1 hour ago, Нифада рече Slažem se da su neki nikovi stekli status,ali mislim da fotografija,ali prava,ne bi dovela u pitanje stečenu,zasluženu prepoznatljivost,niti narušila status sa nikom,zašto ne pomisliti,možda bi ta legendarnost samo porasla I fotografija obicno ide uz nik. Zamisli jednog Obija da ima sliku trabbanta kao avatara A slobodno pokazi primerom na sta mislis Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 9 hours ago, Јелена011 рече I fotografija obicno ide uz nik. Zamisli jednog Obija da ima sliku trabbanta kao avatara A slobodno pokazi primerom na sta mislis Већсмо разговарали на ту тему,ствар је општег форумског става и стила Но,не може се Нифада,име или ник,мерити са славним никовима овог форума,неки чак поменуше да имају хиљаде објављених постова Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Већ смо Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Ti imas preko 600, nisi bas od juce. ko ce ako ne ti,kad ces ako ne sad Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 7 hours ago, Јелена011 рече Ti imas preko 600, nisi bas od juce. ko ce ako ne ti,kad ces ako ne sad Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 ПРЕЗИМЕ Ратко Ђогатовић Нека имена су толико лијепа да се изговарају јасно и гласно а ако припадају тзв.звијездама онда се објављује тријумфално А моје је име обично и презиме толико је ружно да га изговарају мени иза леђа и у лице кад се наљуте с подсмијехом и ругајући се Ја га ипак не мијењам а могао сам Оно је моје и припада мени часном човјеку Тако да и поред свега и упркос свима мислим како је у неку руку на волшебан начин дивно бити Ратко Ђогатовић Поклањам ову песму Ратка Ђогатовића свима који су учествовали у овој дискусији,без обзира на став. Песма ипак на један леп начин афирмише име и презиме а Ј с м мени из Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 7 hours ago, Јелена011 рече Ti imas preko 600 Тачније, 735... Мсм да је зрело и за сошпа. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука