GeniusAtWork Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 23 minutes ago, Драган_Петровић рече Александре Србине.. Хехехеехех 28 minutes ago, Sofija_ рече Vladimir drvce, Н И Н Е, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 7 minutes ago, Нифада рече Име и преуиме+фотографија Ник+фотографија (не било чија) Име и презиме без фотографије Нема разлога за искључивост било које врсте Sto se mene tice, ovo nabrojano je vec jedna potpuna iskljucivost. Ja se, recimo, ne uklapam ni u jedno od ova tri, i nemam nameru da se uklopim. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 1 minute ago, GeniusAtWork рече 31 minutes ago, Sofija_ рече Vladimir Znaci, imam pice kad dodjem u Nis mislim, kakvo drugo ime za nekog ko vlada, zar ne GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Има ли ко паметан ник за мене? И аватар? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 32 minutes ago, drvce рече (Rtanj?) Цер. Само тићу молим те. drvce and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 12 minutes ago, Нифада рече Помињање крвне слике,броја ципела било је од стране неких у смислу ироније,шале Krvna grupa A-pozitiva sta cu, po ceo dan se smejem i veselim broj cipela, ni manje ni vise 39, za ovde mi je super, jer su Holandjanke tabanaste(da ne kazem nogate) tako da se broj 40/42 brzo rasproda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 1 minute ago, Милан Ракић рече Цер. Само тићу молим те. Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 6 minutes ago, obi-wan рече Sto se mene tice, ovo nabrojano je vec jedna potpuna iskljucivost. Ja se, recimo, ne uklapam ni u jedno od ova tri, i nemam nameru da se uklopim. Ово су предлози,а не и коначна листа. Овде је било много тема,најразличитијих,није сваки разговор вођен са највишим амбицијама у смислу реализације.Ја нисам у администрацији овог форума,ми разговарамо,неки ће прочитати понешто. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Ne znam o cemu se ovde vise prica... Toliko godina vec postoje forumi i zna se kakva su pravila. Koliko sam shvatila, ova sestra kao ceka da se svi predstave, pa ce posle (mozda) i ona. E sta sve necu cuti. Suncokret54 and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 1 hour ago, obi-wan рече Sto se mene tice, ovo nabrojano je vec jedna potpuna iskljucivost. Ja se, recimo, ne uklapam ni u jedno od ova tri, i nemam nameru da se uklopim. Ово су предлози,а не и коначна листа. Овде је било много тема,најразличитијих,није сваки разговор вођен са највишим амбицијама у смислу реализације.Ја нисам у администрацији овог форума,ми разговарамо,неки ће прочитати понешто. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 5 minutes ago, Anika рече Ne znam o cemu se ovde vise prica... Toliko godina vec postoje forumi i zna se kakva su pravila. Koliko sam shvatila, ova sestra kao ceka da se svi predstave, pa ce posle (mozda) i ona. E sta sve necu cuti. Ако сте пратили форум раније могли сте видети да је ова тема ,можда у нешто другачијој форми ,постављана и раније. Ја немам проблем ни да комуницирам преко ника,нити да напишем име и презиме. Поставила сам тему да бих видела какво је мишљење осталих. Неки не желе да напишу име и презиме,неки сматрају да ми у комуникацији представљамо себе,неки мисле да су нек већ доживели и запамтили преко ника,неки мисле да је комуникација без откривања података опуштенија,да су ту искренији,неки мисле да би било мање сарказма на рачун других када би ту било име и презиме. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 6 minutes ago, Suncokret54 рече ... Павле ускоро пуни годину дана, помало хода, помало гуче и понешто каже, често се смеши, понекад негодује... занимљиво, најомиљенија игра му је када га принесемо вешу на жици скривање иза крпа... да он воли да се скрива, а још више воли да буде откривен... да... Из мог одговора некоме ви сте изабрали једну реченицу која изван контекста нема никво значење, Написала сам- Ово су предлози,а не и коначна листа. Овде је било много тема,најразличитијих,није сваки разговор вођен са највишим амбицијама у смислу реализације.Ја нисам у администрацији овог форума,ми разговарамо,неки ће прочитати понешто. Верујем да сигурно не бисте разговарали на овај начин када бисмо имали Ваше име и презиме. Сигурно имате неке своје разлоге за овакву комуникацију,но најиксреније постајете смешни.Толико Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 3 hours ago, Sofija_ рече Znaci, imam pice kad dodjem u Nis mislim, kakvo drugo ime za nekog ko vlada, zar ne Нормално Sofija_ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 7 hours ago, GeniusAtWork рече Оби-Ваново право име људски језик не може да изговори!!! Оби - Волдемор, његово име не сме да се изговара GeniusAtWork, Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 8 hours ago, GeniusAtWork рече Оби-Ваново право име људски језик не може да изговори!!! Obikenobi. GeniusAtWork, Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука