Нифада Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 hour ago, Нифада рече Pravi muškarci i ne čitaju Informer Čak i da imaju tiraž od 100 000 primeraka,veći je broj onih koji ne čitaju Informer,ako računamo i one koji ne čitaju ništa 1 hour ago, Нифада рече Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 (измењено) 8 minutes ago, -Владимир- рече Заиста бих се изненадио да је ишта у тим новинама истина. Иначе, и Блиц и Курир тврде исто Jedino sto sam citao od novina je Lazanski u politici, al od kako je postao ... vise ni njega ne citam. Измењено Јул 8, 2016 од RYLAH Речник. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 20 minutes ago, GeniusAtWork рече Па и ја се надам да нису. Они су још прошле године тврдили да имају тираж од 100.000 примерака дневно. Било би лепо да лажу, да бар има неки трачак наде... Мислим да сам гледао неко истраживање скоро, не знам ко га је наручио, али да су и даље Новости најтиражније. Међутим, после Новости, са врло мало заостатка, иде Информер, па после маса опет неких каљуга, па онда Политика, која је спала на неко седмо место или тако нешто, и на крају Данас, са најмањом читаношћу и тиражом. АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука