Zayron Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 9 minutes ago, Suncokret54 рече ... Заки, ако наставиш са тиме проћиће ти живот... јеси шацно напоље, какав леп дан... оде, неповратно... A šta ako sam ja alergik ili slično pa su ovakvi dani za mene više nego groznostrašni? A tebi nije lijep dan, tebi je kakav? Šta će mi krasan dan kad sam u bzvz. vijeku, kad je čovjek u pubertetu ili u klimaxu onda ne pomaže ni lijep dan, ahahahaha. Krásný den Suncokret54, Лидија Миленковић and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 3 minutes ago, Zayron рече Šta će mi krasan dan kad sam u bzvz. vijeku, kad je čovjek u pubertetu ili u klimaxu onda ne pomaže ni lijep dan, ahahahaha. Krásný den Edited пре 1 minute by Zayron Ne znam šta će ti, ali svakako.. Neno Belan dok nije postao derpe! i dok ona nije došla iz Zagreba! Jedna od "legendarnijih " "stvari" iz bivše nam države... : Аурор and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 minute ago, Милан Ракић рече Neno Belan dok nije postao derpe! I sve dok Nen(če)o peva: "Pa-pa-ra-papappa-paaaa"; sve dotle može da prođe... Posle toga počinje da deluje `jubav Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 18 minutes ago, Suncokret54 рече ... Милане, јел ти овај Ракић што си га цитирао неки род... Један сам му од чукунунука Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 S tim "lijepim vremenom" ja imam ogroman problem, glavno zdravstveni. Meni je najljepše kad se oblaci vuku po cesti, kad zbog magle ni ptice ne vide kud letjet, kad se ne vidi ni komadić plavog neba i kad stalno pada kiša (može i snijeg i grad ako je u ljeto). Tj. kad je ovako kao nedavno što je kod nas bilo, kod nas se to kaže "hnusni počasi". dakle je to iz razloga zdravstvenih pa pogadjajte šta je to, nikad nećete pogoditi. Zbog tog sam čak i u djelomičnoj invalidskoj penziji ali zbog perzistirajućih poteškoća s tim sam se dostavio do hroničnog stanja i na jesen ću zatražit punu invalidsku penziju. A nije to niti alergija niti neka od "Laza Lazarević" dijagnoza započinjući sa trojkom. No ja kad vidim da je ljeti ujutro već nebo plavo a sve vedro bez ijednog oblačića hoće da me drmne šlog. A nije to ni fotofobija ili nešto tome slično a piskaranje po forumu i Facebooku mi pomaže da na te probleme ne mislim. Ozbiljan je to i velik problem i da se ustanovit i dijagnostikovat aparatima. Evo, kad je ovako i još gore vrijeme, kad pljušti stalno i sunca nigdje, kad je vrijeme gnusno i ni za šta, meni je tad super. Možete pogadjati do Božića ali sumnjam da će neko pogodit šta je to: Gnusno vrijeme ali za mene super, najbolje i još mnogo gore od tog na videu. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Vidwh na fejsu pojedine "pravoslavce" koji se sa ovim cikom slazu, grom i pakao. Nego jel ovaj isti muftija koji je u nwkom klipu o kupanju i odlasku na more savetovao da se ide u januaru i februaru kad nema nikoga Suncokret54 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече Vidwh na fejsu pojedine "pravoslavce" koji se sa ovim cikom slazu, grom i pakao. Nego jel ovaj isti muftija koji je u nwkom klipu o kupanju i odlasku na more savetovao da se ide u januaru i februaru kad nema nikoga Не знам за урадке моофтијине, ал обзиром на овај пледоаје, засигурно својим следбеницима препоруча некупање, јер само природне ароме гарантују џенет Јелена011 and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 4 minutes ago, Милан Ракић рече Не знам за урадке моофтијине, ал обзиром на овај пледоаје, засигурно својим следбеницима препоруча некупање, јер само природне ароме гарантују џенет Ma neki klip davno bese, pitali ga za kupanje u da li ulcinj, ada bojana sta god i krene,covek da davi kako jelte ne smes da gledas okolo sta sve ne i on je mnogo fin i mnogo dobar i pun razumevanja eto moze more u jan i feb kad su svi obuceni Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Nisam se lijenio pa sam pronašao ovo (komu se nelení tomu se zelení). Objektivnu i kompletnu, ucijeljenu sliku i predstavu o tim (ne)čestitajućim muslimanskim običajima si možemo stvorit kad postavimo i usporedimo razna uputstva iz raznih zemalja gdje muslimani žive, evropskih i raznih drugih. Na primjer ovdje u Češkoj službeni misionarski sajt islamske vjerske zajednice "Islamski poziv" (mišljeno tim bilo "poziv k islamu") češke muslimane bilo imigrantskog ili autohtonog porijekla, dakle konvertite, rodjene Čehe metodički poučava ovako: 3) Účast a podílení se na přípravách k pohanským (neislámským) svátkům je hříchem*. 3) Aktivno i pasivno učešće na pripremama paganskih (neislamskih) praznika je grijehom. 4) I pouhé blahopřání k pohanským (neislámským) svátkům může být hříchem*. 4) I čestitanje već samo po sebi paganskih (neislamskih) praznika može biti grijehom. Što se tiče mene, meni je iz ova dva priloga na našem i na češkom to sasvim jasno šta i kako su si to oni mislili. Vánoce a jiné neislámské svátky - Božić i drugi neislamski praznici Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 A ovdje se to potvrdjuje s manjom i većom mjerom islamske, dosta ograničene "ikonomije" u slučajevima mješovitih porodica (već predvidjene tamo gdje je islam u velikoj manjini, dakle takozvani "mekanski, tolrerantni, soft islam"). Muslimové a Vánoce Dalji info je ovdje Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 hour ago, Pontifex Emeritus рече овај интернет хоџа из Бошњакистана је приличан дебил. ако мухамеданци верују да је Мојсијево Петокњижје Алахова објава Јеврејима, онда су и заповести које садржи - Алахова воља. а тамо јасно стоји да Јевреји морају прослављати Пасху. што значи да мухамеданци верују да је тај празник Алах установио. ако верују да га је Алах установио, одакле неком право да га не сматра достојним честитања?! но, код муџоса важи правило - дуга брада, кратка памет. Ma, oni kažu da imaju sve isto, ustvari imaju sve dez-interpretirano. Ispravno je samo ono što je rekao taj neki sultan kad su ga pitali šta uradit sa hrišćanskim knjigama (odnosi se to i na jevrejske dakle). Ako tamo piše nešto drugo nego u Kuranu, sve to odmah spalit jer su to laži i neistine. No, ako tamo piše nešto slično ili isto ko u Kuranu, opet sve to odmah spalit jer je sasvim nepotrebno, kad ionako sve to imamo napisano u Kuranu. Nova džamija u Češkoj Republici Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 А гдје тачно пише да је забрањено честитати неком празник? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Počelo obavezno prerazdjeljivanje izbjeglica po unijnim državama (prema kvotama) Dobili smo i mi jednog Araba na Moravi, mogli smo i dva al nešto nam puno to bilo. Poslali smo ga odmah na ubrzani kurs integracije. Već se naučio tančit moravski oro i šotu i pjevat písničky o vínečku rudém. A ubrzo se naučit bude aj slavit Vánoce, Velikonoce a ne enom čestitat. Bude z njega Moravak ko řipa (repa), ahahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука