Нифада Написано Јул 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 9 minutes ago, Dragi рече Jedan vrhunski umetnik lako zaradi € 50.000 Ceca Ja nešto čitah u poslednje vreme kako su neki vrhunski glumci u krditima. Ko je sad vrhunski,to je pitanje Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Ако имаш моћ да пресипаш из Нолетовог џепа преспи мало у буѕет овог Форума,биће захвални С обзиром да је светски бр.1 у свету наш човек нећу коментарисати,а иначе било би занимљиво мало размотрити финансијске токове либералног капитализма,односно правду да неко ко негде прави патике у некој сиромашној земљи ради данас за неколико долара,да би у тим патикама неко зарађивао милионе долара за кратко време. Да би финансијери аристократске забаве као што је тенис могли да се такмиче у престижу и цифрама која одређује рејтинг турнира,неко мора да ради данас за неколико долара. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Није лоше да мало компаративно посматрамо ствари.Тема је била риалити и наша стварност. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Da se razumemo, od umetnosti se veoma, veoma teško zarađuje. Samo retki koji su se progurali i uspostavili neki uhodan sistem mogu da zarađuju lagano. Ali to retko ko uspe. Npr. kažu da u Americi tek 10-tak muzičara godišnje ostvari gold standard (pokazatelj da je uspeo u muz. biznisu, ali pare su i dalje diskutabilne, jer dok se svi ugrade njima najmanje ostane). Tako da pojedinci ne mogu biti uzetu kao primer svih umetnika, jer preostalih ima na milione, i nemaju para, ili imaju redovan posao, a umetnost u slobodno vreme. drvce and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Ја сам апсолутно против таквих програма. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 34 minutes ago, Ненад. рече Ја сам апсолутно против таквих програма. Zašto ? Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 7 hours ago, Нифада рече Ако је за неког,како помену неко у овој дискусији, Мирјана Бобић Мојсиловић синоним за кич,а ви тако видите чланове САНУ-а,онда се поставља питање ко су нама вредносни,културни,морални,како хоћете,ауторитети.Да их тражимо у ријалити емисијама? Да ли је онда прихватљив пројекат ријалити тв да је новац врхунска вредност и да ништа није изнад тога. Nije. Ali ako nekome SANU i MBM nisu ,,vrednosni, kulturni, moralni autoriteti''( ma šta got to značilo, jer autoritet nam je potreban u detinjstvu, i uglavnom taj deo posla odradi roditelj, ne znam stvarno šta će svesnom odraslom čoveku autoritet) ne mora da znači da su mu reality emisije isti ti autoriteti, ili hajde da bolje izrazim, interesovanja. Nije sve ili-ili, između dva ili ima još mnogo toga. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 8 minutes ago, Santi рече Nije. Ali ako nekome SANU i MBM nisu ,,vrednosni, kulturni, moralni autoriteti''( ma šta got to značilo, jer autoritet nam je potreban u detinjstvu, i uglavnom taj deo posla odradi roditelj, ne znam stvarno šta će svesnom odraslom čoveku autoritet) ne mora da znači da su mu reality emisije isti ti autoriteti, ili hajde da bolje izrazim, interesovanja. Nije sve ili-ili, između dva ili ima još mnogo toga. Zavisi kako poimamo autoritet.Zašto je problem da u nekim složenim situacijama očekujemo stav Crkve,SANU,istaknutih intelektualaca.Isto tako i na ličnom planu možemo imati nekoga do čijeg nam je mišljenja stalo.Mislim na autoritet u jednom afirmativnom smislu. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 5 minutes ago, Нифада рече stav Crkve,SANU,istaknutih intelektualaca https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 2 minutes ago, Santi рече а може и истакнутих чланова овог форума, Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 31 minutes ago, Нифада рече Zašto ? Зато што ја волим програме где нешто позитивно може да се научи. Волим и забавни програм, али где нема псовки и свађа. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 10 hours ago, Ненад. рече Зато што ја волим програме где нешто позитивно може да се научи. Волим и забавни програм, али где нема псовки и свађа. (y) ок Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Била је то тема о ријалити стварности,која има амбицију да не остане само у домену тв забаве,али оне најниже,него да се људи почну понашати у стварном животу као да су у ријалитију. Време је за нове теме. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 hour ago, Нифада рече Била је то тема о ријалити стварности,која има амбицију да не остане само у домену тв забаве,али оне најниже,него да се људи почну понашати у стварном животу као да су у ријалитију. Време је за нове теме. Ljudi se odavno ponasaju kao da su u rijaliti programu , nisu nam trebali ti programi uopste ako je to bio cilj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Jedan dobar prikaz S.Basare kako mediji kreiraju našu stvarnost http://www.danas.rs/dijalog.46.html?news_id=322955 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука